Hoşgeldiniz  

İzmit Orhan Mahallesi Bağçeşme’de Satılık Daireye Yoğun İlgi

Eylem Büyük | 06 Temmuz 2024 | Bölgesel Haber, Genel, Kocaeli Satılık Daire Ev Daireler Evler, Kocaeli Satılık Kiralık Daireler Evler Portföy Haber, Tüm Manşetler A- A+

İzmit Orhan Mahallesi Bağçeşme’de Satılık Daireye Yoğun İlgi

Haber: Eylem BÜYÜK

Son yıllarda hızla gelişerek dikkatleri üzerinde tutan Bağçeşme, gayrimenkul piyasasında önemli bir konum kazanmış durumda. Bu yükselen lokasyonda, Kocaeli Emlak tarafından satışa çıkarılan yeni bir daire, dikkatleri üzerine çekiyor.

KOCAELİ EMLAK BAĞÇEŞME’DE HIZ KESMİYOR

Bağçeşme’nin değer kazanan gayrimenkul piyasasında yer alan bu daire, bölgenin potansiyelini yansıtan bir yatırım fırsatı sunuyor.

Kocaeli Emlak firması tarafından tanıtılan ve alıcıların dikkatini çeken bu daire, modern mimarisi ve konforlu yaşam alanlarıyla dikkat çekiyor.

Bağçeşme’nin gelişen altyapısı ve artan değeriyle birlikte, bu dairenin yatırımcılara cazip bir seçenek sunduğu görülüyor.

Kocaeli Emlak olarak, Bağçeşme’nin yükselen potansiyelini göz önünde bulundurarak, bu değerli daireyi yatırımcılarla buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

BAĞÇEŞME’DE FERAH BİR 2+1 DAİRE ARAYANLARIN DİKKATİNE

İzmit’in hızla gelişen bölgelerinden biri olan Bağçeşme merkezde, Bağçeşme Kavanium evlerinin bulunduğu bölgede, 3 katlı binanın 2. katında, 2+1 85 m2 doğalgaz kombili, bina yaşı  7 olan arakat satılık daire bulunmaktadır.

Bu kullanışlı ve ideal ölçülere sahip daire, içerisinde ceviz ve beyazdan oluşan aydınlık ve modern renklere sahiptir.

Salonda bulunan balkonu ise oldukça kullanışlı ve ferah bir ortam sunmaktadır. Eğer ferah bir 2+1 daire arayışındaysanız, bu daireyi mutlaka gözden geçirmenizi öneririz.

ÇEVRESİNDEKİ ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRACAK

Lokasyon olarak da oldukça avantajlı bir konumda bulunan bu bölgede, anaokulu, gündüz bakım evleri, lise, ortaokul, kolej gibi eğitim merkezleri bulunmaktadır.

Ayrıca Migros jet, A-101, Şok, Bim gibi alışveriş merkezlerine yürüme mesafesinde olması da günlük ihtiyaçlarınızı karşılamak adına büyük bir kolaylık sağlamaktadır. 

LOKASYON AÇISINDAN BU FIRSAT KAÇMAZ

Umuttepe kampüse 20 dakika, İzmit merkeze ise 5 dakika uzaklıkta olan bu bölge, hem şehir merkezine yakınlığı hem de temiz havası ve sağlam zemini ile dikkat çekmektedir.

Eğer şehrin karmaşasından uzakta, temiz bir çevrede yaşamak istiyorsanız Bağçeşme bölgesi sizin için ideal bir seçenek olabilir.

YATIRIM YAPMAK MI İSTİYORSUNUZ?

Bağçeşme bölgesi son yıllarda hızla gelişerek gayrimenkul piyasasında değer kazanan bir lokasyon haline gelmiştir.

Bu bölgede gayrimenkul yatırımı yapanlar, yatırımlarının karşılığını hızlı bir şekilde almaktadırlar.

Özellikle ev sahibi olanlar, kolaylıkla kiracı bulabilmekte ve bu sayede düzenli bir gelir elde edebilmektedirler. Bağçeşme bölgesinde satılık ve kiralık dairelerin talebi oldukça yüksektir ve bu daireler genellikle hızlı bir şekilde kiralanmakta veya satılmaktadır.

Bölgede gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için geniş bir seçenek yelpazesi bulunmamakla birlikte, mevcut olan seçenekler oldukça değerlidir.

Bağçeşme bölgesinde gayrimenkul piyasasının istikrarlı bir şekilde değer kazanmaya devam etmesi, bölgeye olan talebi artırmaktadır.

Bu durum, bölgede gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler için önemli bir avantaj oluşturmaktadır. Tüm bu özellikleri ile Bağçeşme bölgesi, hem yaşamak hem de yatırım yapmak isteyenler için oldukça cazip bir seçenek sunmaktadır.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı image-6-1024x1024.png
Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .