Hoşgeldiniz  

Başiskele’ye Yeni Bir Yaşam Alanı: Koru Bahçecik Projesi

Betül Kurtuluş | 01 Ağustos 2024 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

Başiskele’ye Yeni Bir Yaşam Alanı: Koru Bahçecik Projesi
Haber: Betül KURTULUŞ

YAVUZ İNŞAAT’TAN DOĞA İLE İÇ İÇE VİLLALAR

Başiskele’nin gözde mahallerinden Şehitekrem’de, Yavuz İnşaat tarafından hayata geçirilen Koru Bahçecik projesi, müstakil villa arayışında olanlara özel bir seçenek sunuyor. Millet Bahçesi’nin hemen yanı başında yer alan proje, 8 adet lüks villadan oluşuyor.

GENİŞ VE KONFORLU YAŞAM ALANI

4+1 olarak tasarlanan villalar, 213 metrekarelik geniş iç kullanım alanıyla dikkat çekiyor. Her bir villa, 21 metrekarelik özel havuzu ve 215 ile 315 metrekare arasında değişen büyüklükteki bahçesiyle sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunuyor. Dubleks yapıda olan villalarda, 3 banyo bulunuyor.

DOĞANIN KALBİNDE LÜKS

Koru Bahçecik projesi, modern mimariyi doğayla buluşturarak, sakinlerine hem konforlu hem de huzurlu bir yaşam vadediyor. Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak inşa edilen villalar, geniş pencereleri sayesinde doğal ışığa doyasıya kavuşmanızı sağlıyor.

KISA SÜREDE TESLİM

Toplam 3.317,25 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Koru Bahçecik projesinin teslim tarihi, 30 Aralık 2024 olarak belirlendi. Proje, kısa sürede tamamlanarak, villa sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Firma alıcılarına esnek ödeme planı oluşturabiliyor.

KOCAELİ EMLAK HABER
BETÜL KURTULUŞ
0 552 743 05 41

Paylaşın:

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .