Hoşgeldiniz  

Başiskele Fatih Mahallesi’nde Kiralık İş Yeri Fırsatı

Betül Kurtuluş | 04 Ağustos 2024 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

Başiskele Fatih Mahallesi’nde Kiralık İş Yeri Fırsatı
Haber: Betül KURTULUŞ

Başiskele Fatih Mahallesi’nde bulunan 200 m2. dükkan tek yetkili firma KOCAELİ EMLAK tarafından kiralanmaktadır.

KİRALIK DÜKKAN YÜKSELİŞTEKİ BÖLGEDE

Başiskele Fatih Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde, iki katlı genç bir binada 200 m2. yeni bir iş yeri fırsatı sunuluyor. Sitelerin olduğu bölgeye çıkarken yol üstünde kalan bu iş yeri, toplu taşıma güzergahının hemen önünde konumlanıyor. Ayrıca, kendine ait otoparkı ve karşısındaki yeşil alana yeni bir site inşaatının başlayacak olması, bölgenin değerini artırıyor.

UYGUN İŞLETME ALANLARI

Bu iş yeri, özellikle market, medikal, klinik, veteriner ve ofis gibi işletmeler için uygun bir seçenek sunuyor. Yakın çevrede market bulunmaması, burayı yatırım yapmak isteyenler için cazip bir fırsat haline getiriyor.

İÇ MEKAN DÜZENLEMELERİ

Mekan, kiracının isteği doğrultusunda iç kısımları yapılacak şekilde dizayn ediliyor. Bu nedenle, yerler ve diğer alanlar henüz tamamlanmamış durumda. Ön taraftaki açık alanın bir kısmı içeri dahil edilecek, böylece geniş bir kullanım alanı sağlanacak.

EKSTRA ÖZELLİKLER

Yanındaki kapı, ardiyelik olarak kullanılabilecek genişlikte olup, deponun içi de yapılacak. WC mevcut olan mekanda, giriş kapıları değiştirilecek ve iki kapı birleştirilerek büyütülecek. Ayrıca, deponun önündeki yeşil alan temizlenerek masa ve sandalye koymak için oturma köşesi veya çardak yapmaya müsait bir alan oluşturulabilir.

🔎 BAŞİSKELE
KİRALIK DÜKKAN
LİNKİ İÇİN TIKLAYIN 🔎

Bu fırsattan yararlanmak isteyenler, detaylı bilgi almak ve yer görmek isteyenler için iletişim telefon numarası:

KOCAELİ EMLAK
KOCAELİ EMLAK HABER
BETÜL KURTULUŞ

0 552 743 05 41

Paylaşın:

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .