Hoşgeldiniz  

İşte Kartepe İstasyon Mahallesi’nin En Ucuz Eğimsiz 3+1 Çatı Dubleksi

Betül Kurtuluş | 04 Ağustos 2024 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

İşte Kartepe İstasyon Mahallesi’nin En Ucuz Eğimsiz 3+1 Çatı Dubleksi
Haber: Betül KURTULUŞ

Sahibinden.com verilerine göre Kartepe İstasyon Mahallesi’nde sıfır binada, satılık 3+1 eğimsiz çatı dubleks daire bölgenin en ucuzu olması ile dikkat çekiyor.

EN UCUZ DAİREDE ÇATI EĞİMLERİ KALKIYOR

Kartepe İstasyon Mahallesi’ndeki  satılık çatı dubleks dairede yapılan tadilatla çatı eğimleri kaldırılarak daha geniş kullanım alanı yaratılmaktadır. Resimler güncellenecektir.

🔎 Kartepe İstasyon Mahallesi’nin
En Ucuz Eğimsiz
3+1 Çatı Dubleksi
fiyat bilgisi ve
haberi için tıklayın 🔎

Kartepe bölgesinde kiralık ya da satılık daire, villa, iş yeri, ofis arayışlarınıza yardımcı olmak için Kocaeli Emlak Betül Kurtuluş’a 0 552 743 05 41numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Emlak Haber ile Emlak Dünyasının Nabzını Tutun!

Emlak Haber, bölgesel ve ulusal emlak piyasalarındaki gelişmeleri takip ederek en güncel haberleri sizlere sunan bir platformdur. Sitemizde, sektördeki trendler, yeni projeler, yatırım tavsiyeleri, yasal düzenlemeler ve daha fazlası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Emlak Haber ile sadece haber okumakla kalmazsınız. Uzmanlarımız tarafından kaleme alınan köşe yazıları ile emlak piyasası hakkında farklı bakış açıları edinebilir, yorumlarınızı paylaşabilir ve diğer kullanıcılarla etkileşime girebilirsiniz.

Satmak istediğiniz taşınmaz için ücretsiz değerlendirme analizi hizmetimizden yararlanabilir, mülkünüzü en doğru fiyata satmak için bize danışabilirsiniz. Anlaşmamız sonucunda portföyümüze aldığımız mülklerin satışını ya da kiralamalarını hem kendi sitemizden, hem Emlak Haber’den, hem de Sahibinden.com’dan geniş bir kitleye ulaştırarak kısa sürede sonuç odaklı çalışmalar yürütüyoruz.

EMLAK HABER İLE DESTEK VERDİĞİMİZ PORTFÖYLERİMİZE KISA SÜREDE BİR ÇOK HEDEF KİTLEYE ULAŞARAK SONUCA ULAŞMAMIZA HİZMET EDEN HABER SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN.

Betül Kurtuluş Haberleri İçin Tıkla…

BETÜL KURTULUŞ  0 552 743 05 41

Paylaşın:

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .