Hoşgeldiniz  

ORKA LİFE 1 VE 8.500.000 TL. DEN BAŞLAYAN FİYATLAR

Betül Kurtuluş | 07 Ağustos 2024 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

ORKA LİFE 1 VE 8.500.000 TL. DEN BAŞLAYAN FİYATLAR
Haber: Betül KURTULUŞ

Orka Group, Kavan İnşaat ve Mamik Group imzasını taşıyan, Başiskele Yeşilyurt Mahallesi’nde yer alan Orka Life projesi, 128 daire ve 10 villa ile dikkat çekiyor. Proje, 3+1 dairelerin 142 ila 170 metrekare, 4+1 dairelerin 200 metrekare ve 4+1 villaların ise 275 metrekare olarak tasarlandığı geniş ve ferah yaşam alanları sunuyor.

DENİZ MANZARALI MERKEZE YAKIN

Orka Life projesi, İzmit merkezine sadece 9 kilometre mesafede bulunuyor. Projenin en önemli özelliklerinden biri de muhteşem deniz manzarası. Merkezi konumu sayesinde, proje sakinleri hem şehir hayatının avantajlarından hem de doğanın sunduğu huzurdan faydalanabiliyor.

ZENGİN SOSYAL DONATILAR

Proje içerisinde yer alan sauna, spor alanları, kaydıraklı havuz, hamam ve kafe gibi sosyal donatı alanları, sakinlerin keyifli vakit geçirmelerini sağlıyor. Ayrıca, TED Kocaeli Koleji, kafeler, market, eczane, güzellik merkezi, spor salonu, kreş, kuaför ve kırtasiye gibi yerlere yürüme mesafesinde olması, günlük yaşamın kolaylaşmasını sağlıyor.

SATIŞ VE KİRALAMA RAKAMLARI

Güncel ilan sitelerindeki bilgilere göre, Orka Life projesinde bahçe katı 3,5+1 dairelerin satış fiyatı 10.500.000 TL, 3+1 dairelerin satış fiyatları ise 8.500.000 TL ile 8.950.000 TL arasında değişiyor. Kiralık olarak ise 2 adet villa 60.000 TL ile 80.000 TL arasında, 3+1 daireler ise 40.000 TL civarında kiraya veriliyor.

LÜKS VE KONFOR BİR ARADA

Orka Life projesi, hem lüks hem de konforlu bir yaşam arayanlar için ideal bir seçenek. Geniş ve ferah daireleri, zengin sosyal donatı alanları ve merkezi konumu ile proje, yatırımcılar için de oldukça cazip bir fırsat sunuyor.

SİZ DE ORKA LİFE 1 SİTESİNDEN KONUT ALMAK VEYA SATMAK YA DA KİRALAMAK İSTİYORSANIZ İLETİŞİM NUMARAMIZ:

BETÜL KURTULUŞ
0 552 743 05 41

EMLAK HABER İLE DESTEK VERDİĞİMİZ PORTFÖYLERİMİZE KISA SÜREDE BİR ÇOK HEDEF KİTLEYE ULAŞARAK SONUCA ULAŞMAMIZA HİZMET EDEN HABER SİTEMİZİ ZİYARET ETMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKİ TIKLAYIN.

Betül Kurtuluş Haberleri İçin Tıkla…

Kocaeli Emlak Haber ile Emlak Dünyasının Nabzını Tutun!

Kocaeli Emlak Haber, bölgesel ve ulusal emlak piyasalarındaki gelişmeleri takip ederek en güncel haberleri sizlere sunan bir platformdur. Sitemizde, sektördeki trendler, yeni projeler, yatırım tavsiyeleri, yasal düzenlemeler ve daha fazlası hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Kocaeli Emlak Haber ile sadece haber okumakla kalmazsınız. Uzmanlarımız tarafından kaleme alınan köşe yazıları ile emlak piyasası hakkında farklı bakış açıları edinebilir, yorumlarınızı paylaşabilir ve diğer kullanıcılarla etkileşime girebilirsiniz.

Satmak istediğiniz taşınmaz için ücretsiz değerlendirme analizi hizmetimizden yararlanabilir, mülkünüzü en doğru fiyata satmak için bize danışabilirsiniz. Anlaşmamız sonucunda portföyümüze aldığımız mülklerin satışını ya da kiralamalarını hem kendi sitemizden, hem Emlak Haber’den, hem de Sahibinden.com’dan geniş bir kitleye ulaştırarak kısa sürede sonuç odaklı çalışmalar yürütüyoruz.

Paylaşın:

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .