Hoşgeldiniz  

Başiskele Fatih Mahallesi’nde Kaçırılmayacak Daire Fırsatı

Betül Kurtuluş | 26 Ağustos 2024 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

Başiskele Fatih Mahallesi’nde Kaçırılmayacak Daire Fırsatı
Haber: Betül KURTULUŞ

KOCAELİ EMLAK tarafından satışa sunulmuş olan Başiskele Fatih Mahallesi’nde bulunan 4+1 bahçe dubleks daire avantajlı fiyatı ile göze çarpıyor.

NEREDEYSE HİÇ OTURUM YAPILMAMIŞ

Yuvacık İlkokulu ve Sağlık Ocağı’na yakın konumuyla dikkat çeken 4+1 dubleks daire, Başiskele Fatih Mahallesi’nde bulunmaktadır. 5 yıllık genç bir binada yer alan bu daire, içerisinde 1 yıl oturulmuş olup, rutubet sorunu bulunmamaktadır. Temiz ve masrafsız bir şekilde sunulan bu dairenin kendine ait bahçesi bulunmaktadır.

KONUM AVANTAJI

165 metrekarelik kullanım alanına sahip olan bu dubleks dairenin konumu, toplu taşıma güzergahı üzerinde olup, yol üstünde bulunmaktadır. Ayrıca, market, cami, kültür merkezi gibi yerlere yürüme mesafesinde olması da avantajları arasındadır.

AİLELER İÇİN İDEAL

Dairenin bulunduğu bölge, sakin ve huzurlu bir yaşam sunmaktadır. Aynı zamanda çevresindeki eğitim ve sağlık kurumlarına yakınlığı, aileler için ideal bir konumda olduğunu göstermektedir. Yuvacık İlkokulu’na yakın olması, çocuklu aileler için tercih sebebi olabilirken, sağlık ocağına yakınlığı da sağlık sorunları olan bireyler için avantajlı bir durumdur.

KENDİNE AİT BAHÇE

Kendine ait bahçesi bulunan bu dubleks daire, bahçe keyfini yaşamak isteyenler için ideal bir seçenektir. Bahçe düzenlemesi yapılarak, doğayla iç içe bir yaşam sürmek mümkün olacaktır. Ayrıca, bahçenin bulunduğu konum, ev sahiplerine özel bir alan yaratma imkanı sunmaktadır.

BAŞİSKELE SATILIK DAİRE LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

KOCAELİ EMLAK
KOCAELİ EMLAK HABER
BETÜL KURTULUŞ
0 552 743 05 41

Paylaşın:

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .