Hoşgeldiniz  

İzmit Merkez Kozluk Mahallesi 3+1 Satılık Daire 

Eylem Büyük | 03 Eylül 2024 | Genel, Kocaeli Satılık Daire Ev Daireler Evler, Tüm Manşetler A- A+

İzmit Merkez Kozluk Mahallesi 3+1 Satılık Daire 

Haber: Eylem BÜYÜK

İzmit Kozluk Mahallesi Zobuğlu sokakta satılık bir daire Kocaeli Emlak firması tarafından satışa çıkarıldı.25 yıllık tecrübesiyle Kocaeli’nin birçok ilçesinde aktif bir şekilde çalışan Kocaeli Emlak firması mülk hakkında detaylı bilgi verdi.  

MERKEZDE OTURMAK İSTEYENLER İÇİN SATILIK DAİRE

Kozluk Mahallesi Zobuoğlu sokakta yer alan ve İzmit merkezde bulunan bu satılık daire, 4 katlı binanın 4. katında olup, iki adet büyük teras balkona sahiptir. Balkon konforu ile dikkat çeken daire, merkezde olmasıyla merkezde olmanın tüm konforlarını yaşama fırsatı sunmaktadır. Dairenin oda sayısı 3+1 şeklindedir ve geniş bir oturma salonuna ev sahipliği yapmaktadır.

TERAS BALKON KEYFİ YAPMAK İSTİYORSANIZ!

Dairenin mutfağı yenilenmiş olma özellikleri taşımakta olup, ferah bir kullanım alanına sahiptir. İki adet büyük kullanışlı teras balkonları sayesinde, günün stresinden uzaklaşarak dinlenme alanı yaratma olanağı tanımaktadır. Toplam net alanı 150 m² olan daire, aydınlık yapısıyla da gün ışığından maksimum derecede faydalanmaktadır. Isıtma sistemi doğalgaz ile sağlanmakta, bu da enerji verimliliği açısından önemli bir avantaj sunmaktadır.

YAZ AKŞAMLARI SAHİLE YÜRÜMEK İSTEYENLER İÇİN İDEAL

Kozluk Mahallesi’nde yer alan bu daire, merkezi konumuyla da ayrı bir öneme sahiptir. Marketler, bakkallar, eczaneler ve cami gibi günlük ihtiyaçlarınızı karşılaşabileceğiniz mekanlara yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Çocuklu aileler için okula ulaşım kolaylığı sağlarken, sık geçen otobüs duraklarıyla ulaşım ağına entegre bir yaşam sunmaktadır. Ayrıca, İzmit Pazarına ve deniz kenarına olan yakınlığı sayesinde, yaz akşamlarınızı sahilde geçirme imkanı bulabilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ ALMAK İSTİYORSANIZ!

Özetle, Kozluk Mahallesi’ndeki bu satılık daire, hem fonksiyonel yapısı hem de stratejik konumuyla yatırım yapmak isteyenler için cazip bir seçenek oluşturmaktadır. Detaylı bilgi almak ve ilan sahibi Eylem Büyük ile iletişime geçmek için aşağıdaki linkten ilan sayfasına ulaşabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmamanız dileğiyle.

İLANIN FİYAT BİLGİSİ İÇİN LİNKİ TIKLAYIN

Paylaşın:

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .