Hoşgeldiniz  

İzmit’te Yükselen İş yeri Kira Fiyatları ve Yatırım Fırsatları

Betül Kurtuluş | 09 Eylül 2024 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

İzmit’te Yükselen İş yeri Kira Fiyatları ve Yatırım Fırsatları
Haber: Betül KURTULUŞ

Kira fiyatlarının artışı, iş yerlerinin yatırım amaçlı tercih edilmesini beraberinde getiriyor. Yüksek getiri potansiyeli ile dikkat çeken satılık dükkanlar, özellikle rezidans tarzı ve yeni inşa edilen plaza binalarında yoğunlaşmış durumda. İzmit genelinde 434 adet kiralık iş yeri bulunuyor.

ÇEŞİTLİ KİRALIK İŞ YERLERİ

İzmit’teki kiralık iş yerleri, geniş bir fiyat aralığı sunuyor. 1.200.000 tl.ye komple bir bina kiralamak mümkünken, daha uygun fiyatlarla 900 tl.ye sanal ofis seçenekleri de mevcut. Bu çeşitlilik, farklı bütçelere sahip yatırımcıların ihtiyaçlarını karşılıyor.

YENİŞEHİR CİVARI

Yenişehir civarındaki kiralık rezidanslar, ortalama 100 m²’lik iş yerleri için 70.000 tl.den başlayan fiyatlarla yatırımcıların ilgisini çekiyor. Bu bölgedeki cazip fiyatlar, hem küçük işletmeler hem de yatırımcılar için fırsatlar sunuyor.

SANAYİDE TALEP ÇOK FIRSATLAR KISITLI

Sanayi Mahallesi’nde, birçok sektöre hitap eden kiralık iş yerlerine olan talep oldukça yüksek. Ancak, bu bölgede kiralık dükkan az sayıda. Yüksek talep, bu bölgede kiralık iş yerlerinin hızlı bir şekilde kiralanmasına neden oluyor. İlanlarda 20.000 tl. den başlayan fiyatlardan, 820 m2.lik dükkanların 85.000 tl.ye uzanan rakamların olduğunu söylemek mümkün.

ÇARŞI MERKEZDE KÜÇÜK DÜKKANLAR

İzmit çarşı merkezinde yer alan 20 m²’lik dükkanlar, 7.000 TL civarında bir kira bedeli ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bu küçük dükkanlar, özellikle perakende sektöründe faaliyet gösteren girişimciler için uygun bir seçenek sunuyor.

KOCAELİ EMLAK
KOCAELİ EMLAK HABER
BETÜL KURTULUŞ
0 552 743 05 41

İzmit’te kiralık dükkan, ofis ve iş yerlerinin pazarlaması için profesyonel danışmanlık hizmeti arıyorsanız, bizimle iletişime geçmeniz yeterli.


Paylaşın:

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .