Hoşgeldiniz  

Maşukiye Badem Evleri’nde Satılık Villa

Betül Kurtuluş | 12 Eylül 2024 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

Maşukiye Badem Evleri’nde Satılık Villa
Haber: Betül KURTULUŞ

Kocaeli Emlak tarafından satışa çıkarılan müstakil villa, doğa ile iç içe bir yaşam arayanlar için harika bir fırsat sunuyor. 2+1 düzeninde olan villa, 125 m² alanıyla geniş bir yaşam alanı sağlıyor.

DOĞA İÇİNDE BADEM EVLERİ



Site içinde yer alan villa, birbirinden bağımsız 12 villa ile birlikte “Badem Evleri” adı altında konumlanmıştır. Villanın kapalı kış bahçesi 20 m² olup, ısıtma sistemi mevcuttur. Alt katta salon, açık mutfak, WC ve kış bahçesi bulunurken, üst katta iki yatak odası, banyo ve teras yer alıyor.

GATE 41’E BEŞ DAKİKA

Villanın önünde geniş bir bahçe bulunmaktadır. Sapanca yoluna sadece iki dakika mesafede yer alan bu villa, Gate 41’e de 5 dakikalık uzaklıkta konumlanıyor. Ayrıca, muhteşem dağ ve orman manzarası ile doğanın tadını çıkarabilirsiniz.

Villada açık otopark alanı ve güvenlikli giriş mevcuttur. Şık merdiven detayları, modern bir estetik sunarken, yatak odalarında güneşlik stor perdeler ile konfor sağlanmaktadır.

FULL EŞYALI VE GEÇİP OTURMAYA UYGUN

Villada her türlü beyaz eşya ve küçük ev aletleri bulunmaktadır. Şık merdiven detayları, modern bir estetik sunarken, yatak odalarında güneşlik stor perdeler ile konfor sağlanmaktadır. Ayrıca villada elektirikli şömine de kullanılabilmektedir.

Sadece özel eşyalarınızı alarak geçip oturmaya uygun olan bu villa, yeni sahiplerini bekliyor. 

MAŞUKİYE BADEM EVLERİ SATILIK VİLLA İÇİN TIKLAYIN

İLETİŞİM İÇİN:

KOCAELİ EMLAK
KOCAELİ EMLAK HABER
BETÜL KURTULUŞ
0 552 743 05 41

Paylaşın:

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .