Hoşgeldiniz  

182 m² Kandıra AKDURAK Satılık Arsa Akdurak Köyü Satılık

Betül Kurtuluş | 28 Nisan 2023 | Genel, Kocaeli Satılık Kiralık Daireler Evler Portföy Haber, Tüm Manşetler A- A+

182 m² Kandıra AKDURAK Satılık Arsa Akdurak Köyü Satılık
Haber: Betül KURTULUŞ

Kandıra Akdurak Köyünde satılık 182 m² arsa… Kandıranın Akdurak Köyünde satılık 182 m² arsa satılığa çıkarılmıştır. Kandıra’daki satılık arsanın değeri nedir?  Satılık arsanın detayları ve merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizde sizler için derledik. Kandıra Akdurak Köyündeki satılık arsa ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

AKDURAK KÖYÜNDE 182 M² SATILIK ARSA

Kandıra Akdurak Köyünde satılık sizlere yatırımda fırsat arsa… Kandıra Akdurak Köyünde bulunan satılık arsanın 182 m² olan imarlı arsanın fiyatı 550.000 TL’den satılığa çıkarılmıştır. Kandıra Akdurak Köyündeki satılık arsa ve tarlalar her zaman değerlenmekte ve değer kazanmaktadır. Satılık arsanın imar durumu konut şeklindedir. Kandıra’da bulunan satılık arsanın tapu durumu müstakil parseldir tek tapu şeklindedir. 

AKDURAK KÖYÜNDE SATILIK ARSA

Kandıra Akdurak köyündeki satılık arsa sizlere yatırım için uygun bir arsadır. Satılık arsa doğa ile iç içe bir yerde bulunmaktadır. Kandıra Akdurak Köyündeki satılık arsa tarla vasfındadır. Elektrik ve suyu bulunmaktadır. Satılık arsanın yola sıfır durumu bulunmaktadır. Yerleşim yerlerine yakın bir yerde bulunmaktadır. Satılık arsa mahalle arasında bulunmaktadır. Köy yerleşim yerlerine yakındır. Sizlere güzel bir yaşam alanı niteliğinde bulunmaktadır.

İMARI % 20, İKİ BUÇUK KAT

Kandıra Akdurak satılık arsanın, Kandıra Belediyesi’nden alınan bilgiye göre imarı % 20, iki buçuk kat imarlıdır. Yaklaşık 36 m² taban alanı, üzerine iki buçuk kat yapılacağını düşünecek olursak, 108 m² konut yapmanıza olanak sağlıyor.

Kandıra Akdurak Köyünde bulunan satılık arsanın yolu bulunmaktadır. Yatırım yapmak isteyenler parasını değerlendirmek isteyenler için uygun bir yatırım yeri olabilir. Diğer arsa haberlerimizi ve konut haberlerimizi incelemek için aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten Sahibinden com satılık arsa ilanlarını görebilirsiniz.

AKDURAK KÖYÜNDE SATILIK ARSA İLANLARI SAHİBİNDEN COM

ANA SAYFA

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .