Betül Kurtuluş | 16 Mayıs 2023 | Genel, Kocaeli Kiralık Daire Ev Sahibinden Haber ve Kiralık Yorum, Kocaeli Satılık Kiralık Daireler Evler Portföy Haber, Tüm Manşetler A- A+
Başiskele Barbaros Mahallesi, panoramik deniz manzaralı sıfır kiralık çatı dubleksi yeni kiracısını beklemekte.
Yeni kiracısını bekleyen Başiskele Barbaros Mahallesi, Bolubeyi Sokak’ta bulunan kiralık full deniz manzaralı, 4+1, sıfır, 180 m² kullanım alanlı, 3 katlı binanın çatı dubleksinde bulunan kiralık dairenin, yerden ısıtmalı, asansörlü ve bir çok daha özelliği bulunmakta.
Bu kiralık dairenin kiralık bedeli aylık 14.000 TL olarak belirlendi. Kiralık çatı dubleksi için daha fazla bilgi almak istiyorsanız Kocaeli Emlak Başiskele Temsilcisi Betül Kurtuluş 0 552 743 05 41 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.
BAŞİSKELE BARBAROS MAHALLESİ DENİZ MANZARALI SIFIR KİRALIK DAİRE FOTOĞRAF VE BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN