Hoşgeldiniz  

Büyükşehir, Arka Bahçesindeki Gürültü Kirliliğine Geçit Yok

Eylem Büyük | 09 Nisan 2023 | Belediye Haberleri, Genel, Tüm Manşetler A- A+

Büyükşehir, Arka Bahçesindeki Gürültü Kirliliğine Geçit Yok
Haber: Eylem BÜYÜK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Büyükşehir Belediye binası arkasında bulunan otopark ve yeşil alanlardaki gürültü kirliliğine geçit vermiyor.

POLİS VE ZABITA EŞLİĞİNDE MÜDAHALEDE BULUNULUYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi gürültü kirliliğini önlemek için yoğun mesai harcıyor. Kent genelinde gürültü kirliliğinin önüne geçmek adına denetimlerini sürdüren Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetleri anında değerlendirmeye alıyor.

Bu bağlamda ekipler, Büyükşehir Belediye binası arkasında bulunan otopark ve yeşil alanlarda arabalarının müzik sisteminin sesini açarak vatandaşları rahatsız eden kişilere polis eşliğinde müdahale ediyor. Güvenlik ekipleri ile her gün gece boyu bölgede denetim yapan Büyükşehir Zabıtası, gürültü kirliliğine geçit vermiyor.

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ WEB SAYFASI

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .