Hoşgeldiniz  

Gölcük Kavaklı’da Deniz Manzaralı Satılık 5+1 Daire

Betül Kurtuluş | 03 Kasım 2025 | Genel, Gölcük, Tüm Manşetler A- A+

Gölcük Kavaklı’da Deniz Manzaralı Satılık 5+1 Daire
Haber: Betül KURTULUŞ

Kocaeli Emlak, Gölcük Kavaklı’da merkezi konumda, deniz manzaralı ve bahçe içerisinde müstakil bir binada bulunan 5+1 daireyi tek yetkili firma olarak satışa sunuyor. Orman İşletmesi’nin yan sokağında yer alan daire, sahile ve vapur iskelesine yürüme mesafesinde bulunuyor.

İki dairenin birleştirilmesiyle oluşturulan geniş daire, aydınlık ve ferah bir yaşam alanı sunuyor. Teras kısmı kapatılarak kapalı kış bahçesi tadında bir oda yapılmış. Dairede toplam dört balkon bulunuyor ve her cepheye hakim manzarasıyla dikkat çekiyor. Daire, istenirse eşyalı olarak da satılabiliyor. Gölcük Kavaklı’da bulunan satılık dairenin toplam kullanım alanı 160 m²’dir.

Büyük bir banyo, hem küvet hem duşakabin ile donatılmış, ayrıca küçük bir WC de mevcut. Mutfak dolap ve tezgahları yenilenmiş olup, salon ve odalarda lamine parke, koridor ve kapalı terasta ise seramik zeminler iyi durumda ve kullanıma uygun. Süslemeli kartonpiyerler dairenin şıklığını artırıyor.

Dairede uzun ve geniş bir koridor bulunuyor; depolama veya portmanto amaçlı dolap yapmaya elverişli. Ayrıca kendine ait binanın dışından inen asansör, üst kat olmasına rağmen tavan çatı gibi sorunları olmayan daireye kolay erişim sağlıyor. Kiler alanı mevcut olup geniş salon, koltuk ve yemek takımının rahatça sığabileceği büyüklükte.

Aile apartmanı olarak nitelendirilen binada araç park sorunu bulunmuyor. Gölcük Kavaklı satılık daire market, pazar, okul, cami, sahil ve vapur iskelesi yürüme mesafesinde olmasıyla konum avantajı sağlıyor.

Paylaşın:

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .