Betül Kurtuluş | 26 Aralık 2022 | Genel, Kocaeli Kiralık Daire Ev Sahibinden Haber ve Kiralık Yorum, Tüm Manşetler A- A+
İstanbul Avcılar’da ev sahibi, kiracı tartışmasında son nokta. Kirayı arttırmak isteyen ev sahibi ile tartışan kiracı evi boşalttıktan sonra daireyi yaktı.
Avcılar’da üç katlı binanın birinci katında oturan kiracı, üst katta oturan ev sahibi ile kira konusunda tartışmış. Uzun süredir aynı kirada oturan ve zam yapmak istemeyen şahıs, yaşanan tartışma sonrasında evi yakacağını söyleyerek tehdit etmiş. Sabaha karşı evden ayrılırken yakarak binayı terk etmiş. Çıkan yangın sonucunda bomba gibi patlayarak duvarları yıkalan binada ölen ya da yaralanan olmadı. Patlama sonucunda maddi hasar meydana geldi.
Artan satılık ve kiralık konut fiyatları yüzünden büyük sıkıntılar yaşayan ev sahipleri ile kiracılar arasında tartışmalar artık farklı boyutlara taşınıyor. Gözü dönen taraflar arasında sadece darp değil birbirlerine maddi zarar verecek yöntemleri uyguluyorlar. Olayın en tuhaf kısmı da sosyal mecrada yapılan yorumlar. “Ohh..! iyi yapmış”, “eline sağlık”,” kaşınıyorlar” gibi yorumlar çoğunlukta. İnsanların akıl sağlığını koruması dileğiyle… iyi haftalar.