Hoşgeldiniz  

KEFKEN SATILIK YAZLIK 1.250.000 TL’den Başlayan Fiyatlarla

Tuğçe Hamzaoğlu | 11 Haziran 2023 | Bölgesel Analiz, Genel, Tüm Manşetler A- A+

KEFKEN SATILIK YAZLIK 1.250.000 TL’den Başlayan Fiyatlarla
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

2023 yazına girdiğimiz bu günlerde Kandıra Kefken satılık yazlıkları incelemek istedik. Kafken satılık yazlıklar ne kadardan başlıyor? Kefken’in en ucuz satılık yazlığı ne kadardır? Kefken’in en pahalı yazlık fiyatı nedir? Bu ve buna benzer soruları cevabını bulmaya çalışalım.

KARADENİZ’İN İNCİSİ KEFKEN SATILIK YAZLIKLAR DİKKAT ÇEKMEKTE

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinin en güzel yerlerinden biri olan Kefken’de satılık yazlıklar son yıllarda oldukça talep görmeye başladı. Kefken Plajı, Pembe Kayalar, Kapri Plajı ile öne çıkan Kefken’de yeni yazlık projeleri ile de Kefken’i sevenlerin dikkatini çekmeye başladı. Sonuçta bizde merak ettiğimiz bu konuyu araştıralım istedik ama sonuçlar çok farklı!

KEFKEN’İN EN UCUZ YAZLIĞI 1.250.000 TL

Sahibinden com emlak ilan sitesi verilerine göre Kefken’in en ucuz yazlığı 1.250.000 TL ile (Brüt) 60 m² (Net) 50 Oda Sayısı 1+1 olan yazlık olarak görmekteyiz. Deniz 700 metre uzaklıkta olan bu satılık yazlık, giriş katında ve sıfır yazlıktır.

1+1 KEFKEN SATILIK YAZLIK İLANI GÖRMEK İÇİN 

KEFKEN’DE EN PAHALI YAZLIK İSE KEFKENT SİTESİ’NDE

Kefken’in en pahalı yazlık fiyatını öğrenmek ister misiniz? Sıkı durun. Kefken deyip geçmeyin. Bu satılık yazlık üstelik kendi sahili ve daha birçok özelliği var. Bu satılık yazlık, Kefken Kefkent Sitesi’nde, fiyatı mı? 10.000.000 TL. Şimdi bu satılık yazlığı merak ediyorsunuz değil mi? Hadi verelim buranın linkini. Tıklayın görün…

KEFKEN KEFKENT SİTESİ SATILIK YAZLIK 

KEFKEN SATILIK YAZLIK İLAN SAYISI İSE

2023 yazına girdiğimiz bu günlerde sahibinden com verilerine göre Kefken’de satılık yazlık ilan sayısı 25 adet olarak görülmekte. Özellikle yaz aylarında yazlıklar çok fazla el değiştirdiğini düşünecek olursak, Kefken’de de bu yaz yazlıklar el değiştirebilir. Kefken’de yazlık almayı düşünüyorsanız, elinizi çabuk tutun.

SAHİBİNDEN COM KEFKEN SATILIK 25 ADET İLANI GÖRÜN

KEFKEN’E NASIL GİDERİM?

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .