Hoşgeldiniz  

ENS Gayrimenkul Kabak’lardan Diplomalı Mesleğe Devam Dediler

Tuğçe Hamzaoğlu | 26 Haziran 2023 | Emlak Ofisleri, Genel, Tüm Manşetler A- A+

ENS Gayrimenkul Kabak’lardan Diplomalı Mesleğe Devam Dediler
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

ENS Gayrimenkul Babadan Oğula Mesleğe Diplomalı Devam

ENS Gayrimenkul ve Kocaeli Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi başarılı emlakçısı İbrahim Kabak’ın oğlu Enes Kabak, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi bölümünden mezun oldu. Enes’in bu ikinci üniversitesi olduğunu da belirtelim.

SEKTÖRDE BAŞARILI OLMASINI SAĞLADI

Son zamanlarda emlak sektöründe büyük başarılar elde eden İbrahim Kabak ve oğlu Enes Kabak, sektöre yaptıkları katkılarla adlarından sıkça söz ettiriyorlar. Kocaeli Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi olan İbrahim Kabak, mesleğindeki deneyimini ve bilgisini oğlu Enes’e de aktararak onun da sektörde başarılı olmasını sağladı.

HEDEF YÜKSEK LİSANS

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Emlak ve Emlak Yönetimi mezunu olan Enes Kabak, 2. üniversiteyi de başarıyla tamamlayarak sektördeki bilgisini ve tecrübesini daha da arttırdı. Sosyal medya hesabından da, sektörün gelişmesi ve mesleğin daha da ileriye gitmesi için Yüksek Lisans yapmayı hedeflediğini belirtti.

EMLAK HABER OLARAK BAŞARILAR DİİLERİZ

İbrahim Kabak ve oğlu Enes Kabak, emlak sektöründe başarılarıyla ön plana çıkarken aynı zamanda sektörün gelişmesine de büyük katkı sağlıyorlar. Kendilerine bu başarılarının devamını diliyoruz ve sektördeki diğer gençlerin de onların örnek alarak başarılı olmalarını umut ediyoruz.

ENS GAYRİMENKUL WEB SAYFASI

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .