Hoşgeldiniz  

Kerpe’de Günlük, Aylık, Sezonluk Kiralık Evler İçinde Villa

Tuğçe Hamzaoğlu | 26 Haziran 2023 | Bölgesel Analiz, Bölgesel Haber, Genel, Tüm Manşetler A- A+

Kerpe’de Günlük, Aylık, Sezonluk Kiralık Evler İçinde Villa
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kocaeli’nin Karadeniz sahilinin en popüler tatil beldesi olan Kerpe’de günlük, aylık, sezonluk kiralık ev seçenekleri oldukça fazla. Biz sizlere bu gün sezonluk kiralık bir villa tutup tatil yapabileceğiniz bir villayı tanıtmak istedik. Bakın, bu tatilin sezonluk tatil bedeli nedir? Nasıl bir kiralık villada kalacaksınız?

KERPE’DE SADECE SEZONLUK KİRALIK VİLLA

Kocaeli’nin güzide ilçelerinden biri olan Kandıra, doğal güzellikleri ve plajlarıyla ünlüdür. Kerpe ise, Kandıra’nın en popüler tatil beldelerinden biridir. Tatil yapmak isteyenler için mükemmel bir seçenek olan Kerpe’de bulunan sezonluk kiralık villa, hem rahat hem de lüks bir konaklama imkanı sunmaktadır.

KERPE KİRALIK VİLLA 4+1

Bu villa, geniş bir yaşam alanına sahiptir. Brüt olarak 210 metrekare büyüklüğe sahip olan villa, net olarak 180 metrekarelik kullanım alanı sunmaktadır. 4 yatak odası ve 1 geniş salonu bulunan villa, toplamda 3 banyoya sahiptir. Bu sayede büyük aileler veya arkadaş grupları için ideal bir konaklama seçeneği sunar.

GENİŞ, FERAH DUBLEKS KİRALIK

Villanın bulunduğu bina 5-10 yaş aralığında yer almaktadır. İki katlı olan villa, ferah ve kullanışlı bir plana sahiptir. Villanın zemin katında salon, mutfak, bir yatak odası ve bir banyo bulunmaktadır. Üst katta ise 3 yatak odası ve 2 banyo yer almaktadır. Bu şekilde villada konaklayanlar, rahat bir şekilde dinlenebilir ve ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

EŞYALI KİRALIK VİLLA

Dikkat çekici bir özelliği ise villanın eşyalı olmasıdır. Konaklayacak misafirler, valizlerindeki eşyalarıyla uğraşmadan, tam donanımlı bir evde konaklama imkanına sahip olurlar. Villada bulunan mobilyalar, mutfak eşyaları, beyaz eşyalar ve diğer gerekli eşyalarla donatılmıştır. Bu sayede konaklama süresince tüm ihtiyaçlarınızı karşılama konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.

DENİZ 2 DK YÜRÜME MESAFESİNDE

Kocaeli Kandıra Kerpe’de bulunan bu sezonluk kiralık villa, konum olarak da avantajlıdır. Denize sadece birkaç adım mesafede yer alması, misafirlerin plaj keyfini doyasıya yaşamalarını sağlar. Ayrıca çevredeki restoranlar, kafe ve marketlere kolay erişim imkanı sunar. Tatilciler, plajda güneşin ve denizin keyfini çıkardıktan sonra çevredeki aktivitelere katılarak eğlenceli anlar geçirebilirler.

KANDIRA KERPE’DE KONFORLU, KEYİFLİ KİRALIK VİLLA

Sonuç olarak, Kocaeli Kandıra Kerpe’de bulunan sezonluk kiralık villa, konforlu ve keyifli bir tatil deneyimi sunmaktadır. Geniş ve ferah yaşam alanıyla büyük gruplar için ideal bir seçenek olan villa, rahatlıkla konaklamaya uygun bir plana sahiptir. Eşyalı olması ise misafirlerin seyahatlerindeki eşya sorunlarından kurtulmasını sağlar. Kocaeli’nin güzelliklerini keşfetmek ve huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için bu villa kesinlikle değerlendirilmesi gereken bir seçenektir.

KERPE SEZONLUK KİRALIK VİLLA FİYATI İSE…

Kerpe’nin muhteşem doğası, temiz plajları ve huzurlu atmosferi, tatilciler için cazip bir seçenek sunmaktadır. Ayrıca, villa içerisinde yer alan modern ve konforlu eşyalar, tatilcilerin ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmıştır. 80.000 TL’lik fiyat, bu kaliteli hizmetlerin yanı sıra, bölgenin popüler turistik noktalarına yakınlığıyla da dikkat çekmektedir. Bu sezonluk kiralık villa, konuklarına unutulmaz bir tatil deneyimi sunmak için ideal bir seçenek olarak öne çıkmaktadır.

KERPE KİRALIK VİLLANIN DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN…!

Açık yüzme havuzu, kamelyalar ve açık otopark gibi olanaklarla donatılmış olan villa, konforlu bir tatil deneyimi sunmaktadır. Sadece Ağustos ve Eylül ayları için geçerli olan bu fırsatı kaçırmamak için hemen Doğuş Gayrimenkul’den Metin İleri’yi 0544 443 33 65 numarasından arayarak daha detaylı bilgi alabilir ve randevu oluşturabilirsiniz. Unutulmaz bir yaz tatili için şimdi harekete geçin!

KANDIRA KARADENİZ KİRALIK GÜNLÜK AYLIK SEZONLUK SAHİBİNDEN COM İLANLARI

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .