Hoşgeldiniz  

Kocaeli’nin En Pahalı Kiralık Evler Darıca’da: İşte Fiyatlar

Tuğçe Hamzaoğlu | 01 Temmuz 2023 | Bölgesel Analiz, Bölgesel Haber, Darıca, Genel, Tüm Manşetler A- A+

Kocaeli’nin En Pahalı Kiralık Evler Darıca’da: İşte Fiyatlar
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kocaeli, Türkiye’nin en önemli sanayi bölgelerinden biri olarak bilinirken, aynı zamanda yükselen konut fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Bu bölgede özellikle Darıca’nın, Kocaeli’nin en pahalı kiralık konutlarının bulunduğu ilçe olduğunu biliyor muydunuz? Özellikle Darıca Bayramoğlu bölgesi bu yüksek kira fiyatlarının belirleyici faktörlerinden biri olarak öne çıkıyor.

İLK ONDA 9 DARICA, 1 KARTEPE VAR

Kocaeli genelindeki kiralık konut fiyatlarının analizine baktığımızda, Darıca’nın bu alanda ciddi bir başarı elde ettiğini görebiliriz. Kocaeli genelindeki en pahalı kiralık konutlar sıralamasında, ilk on sırada Darıca’dan 9 adet konut bulunurken, sadece Kartepe’de 1 adet konut bulunuyor. Bu da Darıca’nın Kocaeli’de konut kiralama piyasasının önde gelen bir bölgesi olduğunu gösteriyor.

KOCAELİ’NİN EN PAHALI İLK 10 KONUTU

İlk on sırada yer alan konutların aylık kira bedeli 340.000 TL’ye kadar çıkarken, 10. sıradaki konutun aylık kira bedeli ise 100.000 TL olarak belirlenmiştir. Bu rakamlar, Darıca Bayramoğlu konut kiralama piyasasında ne kadar yüksek talep gördüğünü ve dolayısıyla fiyatların ne kadar yüksek olduğunu yansıtmaktadır.

BİRİNCİ SIRADA AYLIK KİRASI 340.000 TL İLE DARICA’DA KÖŞK

Kocaeli’nin en pahalı konutu Bayramoğlu’nda Bu kiralık Köşk & Konak diye geçen yer toplam 2.263 metrekare brüt alana sahiptir ve net alanı 2.000 metrekaredir. Arsanın genişliği ise 5.889 metrekaredir. İçerisinde 19 oda ve 6 salon bulunmaktadır. Binanın yaşı 15 ve toplamda 4 katı vardır. Isıtma sistemi doğalgaz kombi olarak kullanılmaktadır. Yapı tipi betonarme olarak belirtilmiştir ve fiyatı baş döndürücü, aylık kirası 340.000 TL’dir. İLANI GÖRMEK İÇİN…

ONUNCU SIRADA İSE BAYRAMOĞLU YERLİKAYA’DA KİRASI 100.000 TL

Onuncu sırada bulunan bu kiralık villa Kocaeli’nin Darıca Piri Reis Mahallesi’nde,  Yerlikaya bölgesinde ve villanın arsa alanı 5.000 metrekare, net alanı ise 500 metrekare. Oda sayısı 8+2, yani toplamda 10 odası var. Bina 11-15 yaş aralığında. Kat sayısı ise 2. Isıtma sistemi kombi (doğalgaz). Banyo sayısı 6’dan fazla olarak bilgi verilmiş ve bu villada oturmanın bedeli aylık 100.000 TL İLANI GÖRMEK İÇİN…

İSTANBULLU TERCİH EDİYOR OLABİLİR Mİ?

Bu durumu etkileyen faktörleri incelediğimizde, Darıca’nın sunduğu yaşam kalitesinin, güvenli ve temiz bir çevreye sahip olmanın, ulaşım kolaylığının ve İstanbul’a olan yakınlığının konut fiyatlarını yükselttiğini söyleyebiliriz. Ayrıca, bölgenin doğal güzellikleri ve sosyal olanakları da konut arayanların dikkatini çeken diğer etkenler arasında yer alıyor ama asıl önemlisi İstanbullu Bayramoğlu’nu çok seviyor olmasıdır.

DARICA KİRALIK DAİRE EV VİLLA MÜSTAKİL EV KÖŞK SAHİBİNDEN COM İLANLARI

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .