Hoşgeldiniz  

İzmit Belediyesi Merkez Mahalle Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Tuğçe Hamzaoğlu | 15 Temmuz 2023 | Belediye Haberleri, Genel, Tüm Manşetler A- A+

İzmit Belediyesi Merkez Mahalle Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

İzmit Belediyesi yöneticileri, kent merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi ve mahallelerde yaşanan sorunlar ve bölge sakinlerinin ilettikleri talepleri not aldı.

GÜLÜMSE KAFE YAHYA KAPTAN’DA BULUŞULDU

İzmit Belediyesi yöneticileri, kent merkezinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla Gülümse Kafe Yahya Kaptan’da kahvaltıda bir araya geldi. Geçtiğimiz hafta Kuruçeşme bölgesinde hizmet veren muhtarlarla buluşan yöneticiler bu hafta merkezde görev yapan muhtarları tek tek dinleyerek mahallelerde yaşanan sorunları ve bölge sakinlerinin ilettikleri talepleri not aldılar. 

İZMİT BELEDİYESİ GENİŞ KATILIM SAĞLADI

Toplantıya İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Tuncay Aşkın, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörleri Ercan Umutlu, Ali Filiz, Turgay Oruç, İzmit Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürü Server Yıldırım, İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar, İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Cemal Derya, İzmit Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Mehmet Yalçınkaya ve muhtarlar katıldı. 

YALÇIN, “102 MAHALE BİTENE KADAR DEVAM EDECEĞİZ”

Programda konuşan İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, “Toplantımıza katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz daha önceki yıllarda da istişare toplantıları düzenledik. Bu sene tekrar toplantılarımıza başladık. 102 mahallemizi bitirene kadar toplantılara devam edeceğiz. Birebir ofis ziyaretleri de oluyor ama biz hep birlikte olalım istiyoruz. Ortak sorunlar var ve bunları birlikte çözeceğiz. Bu şekilde fikir alışverişlerini önemsiyoruz” dedi. 

MUHTARLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Programa Cedit Mahalle Muhtarı Nabi Keskin, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Mustafa Yaman, Çukurbağ Mahalle Muhtarı Yaşar Tüzer, Hacı Hasan Mahalle Muhtarı Ömer Uzun, Hacıhızır Mahalle Muhtarı Lütfi Bodur, Kozluk Mahalle Muhtarı Metin Karabıyık, Körfez Mahalle Muhtarı Ahmet Hozar, Sanayi Mahalle Muhtarı İsmail Moğultay, Tepecik Mahalle Muhtarı Güngör Saner, Terzibayırı Mahalle Muhtarı Cengiz Kurtuluş,

Topçular Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar, Erenler Mahalle Muhtarı İhsan Sarı, Kadıköy Mahalle Muhtarı Mustafa Akdoğan, Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Yaşar Doğan, Yenişehir Mahalle Muhtarı Salih Çuman, Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu, Doğan Mahalle Muhtarı Sadettin Ölmez katıldı.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .