Hoşgeldiniz  

Kavanium Satılık Daire Fiyatları 1.600.000 TL’den Başlıyor

Tuğçe Hamzaoğlu | 05 Eylül 2023 | Bölgesel Analiz, Bölgesel Haber, Genel, Tüm Manşetler A- A+

Kavanium Satılık Daire Fiyatları 1.600.000 TL’den Başlıyor
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

İzmit Alikahya Kavanium’da satılık daire fiyatları farklı farklı daire seçenekleri olması nedeniyle geniş bir bantta olduğu görülmekte.

SATILIK DAİRE FİYATLARINI ETKİLEYEN FAKTÖRLER

Alikahya Kavanium bölgesinde birçok farklı daire seçeneği bulunması nedeniyle satılık daire fiyatları oldukça geniş bir aralıkta değişmektedir. Bu bölgede hem küçük hem de büyük metrekareli daireler bulmak mümkündür. Ayrıca, dairelerin bulunduğu katlar, manzaraları ve diğer özellikleri gibi faktörler de fiyatları etkileyen unsurlar arasındadır.

FİYATLAR GENİŞ BANTTA 

Alikahya Kavanium’da satılık daireler arasında farklı konut tipleri bulunuyor. 1+1 dairelerden başlayan fiyatlar, 1.600.000 TL ile bir seçenek sunarken,  eğer daha geniş bir yaşam alanı arıyorsanız, 4+1 daireler de sizleri bekliyor. Bu dairelerin fiyatı ise 3.200.000 TL civarında olduğunu belirtmek isteriz.

FARKLI DAİRE TİPLERİ

Kavanium projesi, toplamda 1014 konuttan oluşmaktadır. Bu konutların büyüklüğü ise 114 ila 150 metrekare arasında değişmektedir. Bu sayede, farklı ihtiyaçlara ve zevklere hitap eden birçok seçenek sunulmaktadır.

BU FİYATLAR NE OLUR?

İlk bakışta fiyatların yüksek olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama ülkenin yaşadığı ekonomik durumu, enflasyonu düşünecek olursak bu fiyatların aşağıya gelme şansının olmadığını söyleyebiliriz. Eğer satın alma niyetiniz varsa elinizi çabuk tutun deriz.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .