Hoşgeldiniz  

İzmit Yeşilova ”0” Bina Satılık 3+1 Çatı Dubleks Daire

Tuğçe Hamzaoğlu | 01 Ağustos 2024 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

İzmit Yeşilova ”0” Bina Satılık 3+1 Çatı Dubleks Daire
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

İzmit Yeşilova’da 3+1 çatı dubleks dairemiz satılıktır… Bu cazip fiyatla, İzmit Yeşilova’da oturma hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İzmit Yeşilova Gündoğdu bölgesinde yer alan sıfır bina yaşıyla dikkat çeken 3+1 çatı dubleks daire, modern yaşamın ihtiyaçlarına yanıt veren özel bir yaşam alanı sunmaktadır. 5 katlı bir binanın en üst katında bulunan bu daire, hem yaşam konforu hem de yatırım fırsatları açısından ideal bir seçenek olarak öne çıkmaktadır.


Dairenin brüt 115 m², net 82 m² alanı bulunmaktadır.  Yerden ısıtma sistemi ile konforlu bir yaşam imkanı sağlamaktadır.

Birinci katta yer alan salon+mutfak ve wc’nin yanı sıra ayrıca bir oda da bulunmaktadır. Bu oda, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre bir çalışma odası olarak değerlendirilebileceği gibi, istenirse salon/mutfak alanına entegre edilerek daha geniş bir yaşam alanı yaratılabilir.



İkinci katta yer alan iki tane yatak odası ve banyo, özel yaşam alanları oluşturmakta ve ailenin ihtiyaçlarına tam uygun bir yaşam sunmaktadır. Dairenin terasından görülen muhteşem şehir manzarası ise, günün stresinden uzaklaşmak ve dinlenmek için ideal bir ortam sunmaktadır.



Avantajlı bir konumda yer alan bu daire, Şehir Hastanesi’ne araçla sadece 4 dakika, Kocaeli Üniversitesi’ne ise 10 dakikalık mesafededir. Ayrıca, otobüs duraklarına olan yürüyüş mesafesi, ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Şehir Otogarına 8 dakikalık mesafededir. Bu da ulaşım olanaklarını büyük ölçüde kolaylaştırmaktadır. Ayrıca, kurumlara yakınlığı ve Mektebim Koleji’ne sadece 400 metre mesafede olması, aileler için önemli bir tercih sebebidir.

İzmit Yeşilova Gündoğdu bölgesinde bulunan bu 3+1 çatı dubleks daire, hem oturum hem de yatırım amacıyla değerlendirmek isteyenler için oldukça cazip bir seçenektir. Yeni yaşam alanınıza sahip olma fırsatı için bu daireyi mutlaka değerlendirmeniz önerilir.

Kısmi, rakamı abartılmamış tarla-arsa ve araç takası olur.

1.000.000 TL ye kadar 24 ay %1.99 kredi kullanım imkanı vardır. 

YEŞİLOVA SATILIK ÇATI DUBLEKS DAİREYİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KOCAELİ EMLAK

Profesyonel bir gayrimenkul danışmanlık hizmeti arıyorsanız, doğru yerdesiniz.!

Profesyonel Ekip ve Güvenilir Hizmet 

Kocaeli Emlak, deneyimli ekibiyle, ev alım satım kiralama süreçlerinde müşterilerine güvenilir bir danışmanlık hizmeti sunuyor.

Ücretsiz Fiyat Hizmeti

Sizlere arsanızı satmak için ücretsiz fiyat bilgisi ve danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

Böylece sizler, en doğru kararları verebilmek için gerekli tüm bilgilere sahip olacaksınız.

Arsanızı Satmak Mı İstiyorsunuz?

Satmak istediğiniz arsanızı en kısa sürede ve en doğru fiyata satmak için size özel çözümler sunuyoruz.

Uzman ekibimizle mülkünüzü en iyi şekilde  pazarlayarak , potansiyel alıcılar ile hızlı bir şekilde buluşmanızı sağlıyoruz.

Siz de arsanızı satmak istiyorsanız, hemen bizimle iletişime geçin! 

İletişim İçin; 

Huzurlu ve keyifli bir yaşam sürmek isteyenler için Kocaeli Emlak, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için çalışıyor. Detaylı bilgi almak ve randevu oluşturmak için;

Tuğçe Hamzaoğlu

0 552 818 09 41

numaralı telefondan arayabilirsiniz.

WhatsApp Online

Görüşmek İçin…

Tuğçe Hamzaoğlu

Yazmış Olduğu

Emlak Haberlerini

Görmek İçin…

Kocaeli Emlak Sahibinden İlanları Görmek İçin…

Kocaeli Emlak Haber Portföy

Örnek Görmek İçin…

Kocaeli Emlak
DRONE Çekimi
Yapılan Örnek Görmek İçin…

Paylaşın:

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .