Hoşgeldiniz  

Başiskele Yuvacık Fatih Mahallesi’nde Deniz Manzaralı Kiralık Daire

Betül Kurtuluş | 19 Ağustos 2024 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

Başiskele Yuvacık Fatih Mahallesi’nde Deniz Manzaralı Kiralık Daire
Haber: Betül KURTULUŞ

Yuvacık’ta Polen Park Sitesi’nde bulunan çatı dubleks daire tek yetkili firma KOCAELİ EMLAK tarafından kiralanmaktadır.

Başiskele Yuvacık Fatih Mahallesi’nde yer alan Polen Park Sitesi, deniz manzarasıyla dikkat çekiyor. Yeni tadilat ve boya işlemleri tamamlanan bu 2+1 çatı dubleks daire, 105 m² brüt ve 95 m² net yaşam alanına sahip. Masrafsız olarak sunulan daire, modern yaşam alanları arayanlar için ideal bir seçenek sunuyor.

MODERN TASARIM VE KONFOR

Daire, Amerikan mutfak tasarımıyla geniş ve ferah bir yaşam alanı sunuyor. Ayrıca, dairenin terası ve alt katında bir balkonu bulunması, açık havada keyifli zaman geçirme imkanı sağlıyor. Merkezi konumda yer alan bu daire, hem konforlu hem de pratik bir yaşam sunuyor.

TÜM İHTİYAÇLAR YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDE

Polen Park Sitesi, Ted Koleji, marketler, parklar, eczaneler, kafeler ve alışveriş yerlerine yürüme mesafesinde. Ayrıca, üniversite ve diş hastanesi de yakın konumda bulunuyor. Başiskele sahiline sadece 10 dakikalık mesafede yer alan daire, Yuvacık sapağına ise 5 dakikada ulaşım imkanı sunuyor.

EKSTRA ÖZELLİKLER

Daire, açık otopark ve çocuk havuzu gibi olanaklarla donatılmış. Ayrıca, kapalı pazar yeri ve yürüyüş yoluna sadece 3 km mesafede bulunması, günlük yaşamı daha da kolaylaştırıyor. Bu özellikleriyle Polen Park Sitesi, hem aileler hem de bireyler için cazip bir yaşam alanı sunuyor.

DAİRE LİNKİ İÇİN TIKLAYIN

Polen Park Sitesi Kiralık Daire İle Daha Detaylı Bilgi İçin Telefon Numaramız:

KOCAELİ EMLAK
KOCAELİ EMLAK HABER
BETÜL KURTULUŞ
0 552 743 05 41

Sizin de Başiskele bölgesinde mülkünüz varsa satmak  ya da kiralamak istiyorsanız arayın görüşelim. Kocaeli Emlak Haber ile desteklediğimiz çalışmalarımızla kısa sürede hedefe ulaşalım.

Paylaşın:

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .