Hoşgeldiniz  

Sapanca’da Satılık Villa Fiyatlarını Araplar Mı Belirliyor?

Tuğçe Hamzaoğlu | 30 Aralık 2022 | Bölgesel Analiz, Genel, Tüm Manşetler A- A+

Sapanca’da Satılık Villa Fiyatlarını Araplar Mı Belirliyor?
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Araplar dediğimizde ilk akla gelen bölgelerin başında Sapanca gelir. Bizde Sapanca satılık villaları sizler için araştıralım dedik. Sapanca’nın en ucuz villası, Sapanca’nın en pahalı villası, Sapanca da kaç adet satılık villa var? Kaçı emlakçı, kaçı inşaat firması, kaçı sahibinden, Araplar Sapanca satılık villa fiyatlarını nasıl etkiliyor? Gibi sorulara cevap aradık. Bakın, Sapanca’nın satılık villaların son durumu nedir?

SAPANCA SATILIK VİLLA İLAN SAYISI 409

Sahibinden com ilan sayfasında Sapanca satılık villa ilan sayısı toplamda 409 villa görünmekte. Bu toplam ilanlardan, sahibinden satan kişilerin sayısı 54, inşaat firmasından satılık villa sayısı 24, emlakçıdan satılık villa sayısı ise 331 adet görünmekte. Bu ilanları sizin için derledik, inceleyebilirsiniz.
SAPANCA TÜM SATILIK VİLLA İLANLARI
SAPANCA EMLAKÇIDAN SATILIK VİLLA İLANLAR
SAPANCA SAHİBİNDEN SATILIK VİLLA İLANLAR
SAPANCA İNŞAAT FİRMALARINDAN SATILIK VİLLA İLANLAR

SAPANCA’DA EN UCUZ SATILIK VİLLANIN FİYATI BAKIN NE KADAR?

Öncelikle sahibinden com ilan sayfası verilerine göre Sapanca’nın bugün itibariyle en ucuz satılık villanın fiyatını sizlerle paylaşalım. “Sapanca Kurtköy Dibektaşı’nda Ormana Komşu 5+1 Villa” başlıkla sunulan satılık villa  MEGA TEAM Ayhan Özkantar tarafından satışa sunulmuş. (Brüt) 280 m² (Net) 250 m² villanın fiyatı ise 2.150.000 TL bu fiyat Sapanca’nın en ucuz villası olarak bugün itibariyle kayıtlara geçirmiş olduk.

PEKİ, SAPANCA’NIN EN PAHALI VİLLASI HANGİSİ?

Şimdi de bugün itibariyle Sapanca’nın en pahalı villası hangisi sorusuna cevap bulalım.  Sapanca’nın en pahalı villasını ATS Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Tolga Sokman satıyor. Fiyatı tamı tamına 60.000.000 TL (Brüt) 525 m² (Net) 500 m² olan villa, müstakil havuz ve daha birçok özelliğe sahip. Sapanca’nın en pahalı villasını incelmek istiyorsanız, ilan başlığı olan linki tıklayabilirsiniz. “ATS GAYRİMENKUL ‘DEN SAKARYA SAPANCA’DA LUX EŞSİZVİLLA 17.000M2”

ARAPLAR MI SAPANCALILAR MI?

Sapanca öyle bir hal aldı ki, Sapanca Araplarla ilgi haberlerde “Arapların başkenti Sapanca” “Küçük Arabistan” “Araplar İstila Etmiş” “El-Sapanca” gibi haber başlıklarını görmeniz mümkün. Biz bu başlıklara kendi başlığımızı da atmak istedik. Sapanca’da Araplar mı Sapancalılar mı? Öyle bir gayrimenkul satın alıyorlar ki, Sapanca’da Sapancalılar kaldı mı sorusu tartışılmaya başladı.

SAPANCA VİLLA FİYATLARINI ARAPLAR BELİRLİYOR

Sapanca satılık villa dediğimizde ilk aklımıza gelen siteler olur. Çok özel, güzel ve yeşillikler içinde kaybolan siteler mevcut. Site özelliklerine göre de villa fiyatları belirleniyor.  Yan yana siteler, aşağı yukarı aynı metrekarelerde ama fiyat farklılıkları iki, hatta üç kat değişiklik gösteriyor. İşte bunun sebebi villaların değil, site oturan profili belirlemekte. Eğer sitede Araplar yaşıyorsa, fiyatlar hemen değişmekte. Daha doğrusu yerli-Arap çekişmesi var ve fiyatlar buna göre belirleniyor dersek yalan olmaz.

SAPANCA ARAPLAŞIYOR, VİLLA FİYATLARI NE OLUYOR?

Sapanca villa fiyatlarını Araplar belirliyor demiştik. Sapanca’yı Araplar keşfetmeden önce çok popülerdi. Arapların esamesi okunmuyorken, yazlıkçılar ve Sapanca yerlileri keyif sürüyorlardı ama öyle bir noktaya gelindi ki, Sapanca Araplaştı, dolayısıyla da Araplar satılık villa fiyatlarını kimine göre yükseltiyor, kimine göre Sapanca’yı bitiriyorlar. Bu yorumu Sapanca’yı yakından tanıyan, yaşayan, bilelere bırakıyoruz ama bize göre villalar eski popülaritesini kaybetti.

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .