Hoşgeldiniz  

İzmit SATILIK Arsa İzmit Köyleri Satılık Arsa sahibinden Tarla Fiyatları

Tuğçe Hamzaoğlu | 07 Şubat 2023 | Bölgesel Analiz, Genel, Tüm Manşetler A- A+

İzmit SATILIK Arsa İzmit Köyleri Satılık Arsa sahibinden Tarla Fiyatları
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kocaeli yatırımda ilk seçenekler arasında olan bir konumda bulunuyor. Bizde sizler için Kocaeli İzmit köylerinde bulunan satılık arsaları araştırdık. İzmit köylerinde satılık arsaların m2 birim fiyatı ne kadardan başlamaktadır. İzmit Köylerinde satılık arsaların değerleri nelerdir? Yatırım yapmak isteyenler nerelere dikkat etmelidir? Bütün bunları sizler için Sahibinden com verilerinden yararlanarak araştırıp derledik. İşte İzmit köyleri satılık arsalar ile ilgili tüm detaylar aşağıdaki haberimizde.

İZMİT KÖYLERİ SATILIK ARSALAR

Kocaeli yatırım yerleri arasında büyük önem gösteren bir konumda bulunan bir yerdir. Parasını değerlendirmek isteyenler. Yatırım yapmak isteyenler için arsalar güzel bir tercih konusu oluyor. İstediği bir bölgeye ev yaptırmak isteyenler, sanayi, tarım ve ticaret ile ilgili işler yapmak isteyen vatandaşlarda yine arsalara yönelim sağlıyor.

Bizde konu olarak ele aldığımız Kocaeli İzmit’te bulunan satılık arsaları sizler için araştırıp veriler topladık. Sahibinden com ilan sayfasından aldığımız veriler ile birlikte Kocaeli İzmit köylerinde bulunan arsaların metrekare birim fiyatlarını ve değerlerini araştırıp derledik.

Sahibinden com araştırma sonuçlarımızı ve İzmit köylerinde bulunan arsaların değerlerini ve bu arsaların detaylarını aşağıdaki haberimizde yazdık. İzmit köyleri satılık  arsalar ile ilgili detayları aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

İZMİT KÖYLERİ M2 FİYATI 64 TL’DEN SATILIK ARSA

İzmit köyleri satılık arsalar ile ilgili  fiyat ve değer araştırması sonucunda Sahibinden com ilan sayfasından aldığımız veriler ile birlikte, İzmit’te satılık arsanın en uygun fiyattan satılan arsası m2’si 64 TL’den olmak üzere satışa çıkarılmıştır. İzmit’teki satılık arsa İzmit Hasancıklar Mahallesinde bulunmaktadır.

İzmit köyleri satılık arsanın m2 büyüklüğü 4.007 m2’dir. İzmit köyleri satılık arsanın ada parseli ise 116/37 şeklindedir. İzmit köyleri satılık arsa yatırıma uygundur. İzmit köyleri satılık arsanın imar durumu tarla şeklindedir. İzmit köyleri satılık arsanın tapu durumu müstakil parseldir.

İzmit Hasancıklar Mahallesinde bulunan satılık tarla imarlı arsa sizler için güzel bir yatırımlık arsa yeri olabilir. İzmit Hasancıklar Mahallesindeki satılık arsa ile ilgili yakından bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek ilan sahibi Ali Can ile iletişime geçebilir.

HASANCIKLAR MAHALLESİ SATILIK ARSA

M2 FİYATI 75.000.003 TL’YE İZMİT’TE SATILIK ARSA

Kocaeli İzmit köyleri satılık arsaları ve fiyatlarını sizler için araştırdık. İzmit köylerinde satılık arsaların fiyatlarını ve satılık arsaların değerlerini sizler için sahibinden com ilan sayfasında araştırıp derledik. İzmit’te satılık arsaların en pahalı fiyattaki satılık arsası m2’si 75.000.002 TL’den satışa çıkarılmıştır.

İzmit Sapakpınar’da bulunan satılık arsanın  m2’si 6.533 m2 alana sahiptir. İzmit Sapakpınar’daki satılık arsanın imar durumu bağ-bahçe şeklindedir. İzmit Sapakpınar’da bulunan  satılık arsanın bulunduğu konum hızla gelişen ve yatırım için uygun bir yerde bulunmaktadır.

Yatırım yapmak isteyenler için güzel bir arsa olabilir. İzmit Sapakpınar’daki arsayı değerlendirmenizde fayda vardır. İzmit köylerinde bulunan satılık arsa ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkten Sahibinden com ilan sayfasındaki linke giderek ilan sahibi Davut Bey ile iletişime geçebilir.

SAPAKPINAR SATILIK ARSA

İZMİT KÖYLERİ SATILIK ARSALAR TÜM İLANLAR

Kocaeli İzmit’te ve köylerinde arsa arayanlar ya da yatırım yapmak isteyenler için İzmit köylerinde bulunan arsaların ilanlarını aşağıya bıraktık. Sahibinden com ilan sayfasındaki İzmit satılık arsalar için ilan linkine giderek Sahibinden com’daki tüm İzmit satılık arsa ilanlarını görebilirsiniz. İzmit köyleri satılık arsaların size uygun olanını ve detayları görmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

İZMİT KÖYLERİ SATILIK ARSALAR

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .