Hoşgeldiniz  

İZMİT ORHANİYE KÖYÜ SATILIK ARSALAR

Tuğçe Hamzaoğlu | 04 Şubat 2023 | Bölgesel Analiz, Genel, Tüm Manşetler A- A+

İZMİT ORHANİYE KÖYÜ SATILIK ARSALAR
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kocaeli İzmit Orhaniye Köyünde bulunan satılık arsaları ve bu arsaların fiyat analizlerini yaptık. İzmit Orhaniye Köyündeki  satılık arsaların fiyatları nelerdir? İzmit Orhaniye Köyünde satılık arsaların en uygun fiyattaki arsası ve en pahalı fiyattaki arsası ne kadardan satılmaktadır. Bütün bunları sizler için Sahibinden com’dan aldığımız veriler ile toplayıp analiz ettik. Aşağıdaki haberimizden İzmit Orhaniye Köyü  satılık arsalar ile ilğili detayları okuyabilirsiniz.

ORHANİYE KÖYÜ

Orhaniye Köyü Kocaeli ilinde yer almakta olup, İzmit Köyleri semtinde bulunan Orhaniye Köyü İzmit ilçesine bağlıdır. Orhaniye Köyü haritası konumu ise 40° 51′ 19.8396” Kuzey ve 30° 4′ 6.1608” Doğu gps koordinatlarıdır.

Orhaniye Köyü bağlı olduğu İzmit ilçe merkezine 15 kilometre mesafe uzaklıktadır. Orhaniye Köyü Kocaeli şehir merkezine mesafesi ise yaklaşık 16 kilometredir. Yatırım düşünenler ya da arsa almak isteyenler için İzmit Orhaniye köyünde bulunan arsalar sizlere güzel bir yatırım yeri olabilir.

İzmit Orhaniye Köyündeki arsaları ve bu arsaların imar durumlarını, fiyatlarını ve değerlerini araştırdık. Sizler için araştırıp yazdığımız sonuçları aşağıdan okuyabilirsiniz.

İZMİT ORHANİYE KOYÜNÜN EN UYGUN FİYATTAKİ SATILIK ARSASI

İzmit Orhaniye Köyündeki en uygun fiyattan satılan arsanın m2 birim fiyatı 176 TL’den satışa çıkarılmıştır. İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsanın imar durumu tarla şeklindedir. İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsanın m2’si 9.100 m2 alan sahiptir.

İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsanın ada parseli 0/30 şeklindedir. . İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsanın tapusu müstakil tapudur. . İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsa sizlere güzel bir yatırım yeri olabilir. İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsanın daha detaylı bilgileri için aşağıdaki linkten Sahibinden com ilan sayfasına giderek satılık arsa ile ilgili  ilan sahibi Muharrem Efe ile iletişime geçebilirsiniz.

İZMİT ORHANİYE KÖYÜ SATILIK ARSA

M2’Sİ 1.615 TL’YE SATILIK ARSA

Kocaeli İzmit Orhaniye köyündeki satılık arsa fiyatlarını sizler için Sahibinden com’dan araştırıp derledik. İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsanın en pahalı fiyattan satılan arsası m2 birim fiyatı 1.615 TL’den satışa çıkarılmıştır. İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsa ile ilgili detaylar Satılık tarla yüzde 5 imarlı deniz ve İzmit manzaralı. Ana yola cepheli.

Elektirik Doğal Gaz ve su anayolda mevcut. Çevresinde villalar yapılmıştır. 2 tapudan oluşuyor. İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsa 1.610 m2 alandan oluşmaktadır. İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsa ile ilgili daha detaylı bilgi almak isteyenler için aşağıya link bıraktık. Aşağıdaki linkten Sahibinden com ilan sayfasına giderek ilan sahibi olan Fuat Kadi ile iletişime geçebilirsiniz.

İZMİT ORHANİYE KÖYÜNDEKİ SATILIK ARSA 1.610 M2

ORHANİYE KÖYÜ SATILIK ARSALAR

Yatırımlık yer aranlar için ya da arsa – tarla vb. gibi yerler aranlar için İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsaların linklerini aşağıya bıraktık. İzmit Orhaniye Köyündeki satılık arsa fiyatları  ve arsa detaylarını görmek için aşağıya sizler için link bıraktık. Aşağıdaki linkten Sahibinden com  ilan sayfasına giderek İzmir Orhaniye Köyü ile ilgili arsalara ve detaylarına ulaşabilirsiniz.

ORHANİYE KÖYÜ SATILIK ARSALAR TÜM İLANLAR

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .