Hoşgeldiniz  

İzmit Merkez SATILIK Dükkan Ofis Büro Karaçetin İş Merkezi

Tuğçe Hamzaoğlu | 16 Şubat 2023 | Genel, Kocaeli Satılık Kiralık Daireler Evler Portföy Haber, Tüm Manşetler A- A+

İzmit Merkez SATILIK Dükkan Ofis Büro Karaçetin İş Merkezi
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

İzmit çarşı merkezde sizlere uygun satılık ofis… İzmit merkezde Karaçetin İş Merkezinde bulunan ofis Kocaeli Emlak tarafından satılmaktadır. Merkezde bulunan satılık ofisin fiyatı ve detaylarını aşağıdaki haberimizde sizler için yazdık. İzmit merkezde Karaçetin İş Merkezinde bulunan satılık ofis ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

İZMİT MERKEZDE  SATILIK OFİS

İzmit çarşıda merkezi konumlu ofis satılmaya çıkarılmıştır. İzmit çarşıda merkezi konumlu ofis 545.000 TL’ Merkezde bulunan satılık ofisin özellikleri şu şekildedir; İzmit merkezdeki satılık ofisin oda şekli 1+0 şeklindedir, İzmit merkezdeki satılık ofisin m2’si net olarak 25 m2 alana sahiptir. İzmit merkezde bulunan satılık ofisin kaloriferi mevcuttur. Isıtma sistemi merkezi ısıtma sistemi şeklindedir. Satılık ofisin bulunduğu iş hanında güvenlikli bir ortam bulunmaktadır, alarm sistemi mevcuttur. İzmit merkez Karaçetin İş Hanında bulunan satılık ofisin bulunduğu kat üçüncü kattadır. Karaçetin İş Merkezinde her katta bay bayan lavabo bulunmaktadır. İzmit Çarşı Merkezde bulunan Karaçetin İş Merkezinde bulunan satılık ofis sizlere güzel bir çalışma alanı sağlamaktadır.

MERKEZİ KONUMDA BULUNUYOR

İzmit Merkezde bulunan satılık ofis sizlere konumu bakımından kolaylıklar sağlamaktadır. İzmit merkez Karaçetin İş Hanında bulunan ofis ihtiyacınız olan yerlere yürüme mesafesinde bulunmaktadır. İzmit merkezin çarşısında bulunan ofis size ulaşım ve ihtiyaçlarınızda kolaylık sağlamaktadır. İzmit Çarşı merkezde bulunan Karaçetin İş Merkezinde Satılık Ofis & Büro tramvay ve otobüs duraklarına, yürüyüş yoluna yürüme mesafesindedir. İzmit Çarşı merkezde bulunan Karaçetin İş Merkezindeki Satılık Ofis ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkten Kocaeli Emlak ilan sayfasına giderek ilan sahibi Tuğçe Hamzaoğlu ile iletişime geçebilirler.

İZMİT MERKEZ SATILIK OFİS

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .