Hoşgeldiniz  

İzmit BİBEROĞLU Satılık ARSA Tarla Fiyatları

Tuğçe Hamzaoğlu | 18 Şubat 2023 | Bölgesel Analiz, Genel, Tüm Manşetler A- A+

İzmit BİBEROĞLU Satılık ARSA Tarla Fiyatları
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kocaeli’nin İzmit İlçesinde bulunan arsaları sizler için araştırdık. İzmit Biberoğlu Köyü satılık arsaların özellikleri nelerdir? Hangi imara uygundur? İzmit Biberoğlu Köyü satılık arsaların fiyatları nelerdir? İzmit Biberoğlu Köyü en uygun satılık arsa fiyatı nedir? İzmit Biberoğlu Köyü en pahalı satılık arsanın fiyatı nedir? Hepsini sizler için Sahibinden com ilan sayfasından araştırıp haberimizde yazdık.

BİBEROĞLU KÖYÜ SATILIK ARSALAR

Kocaeli’nin en gözde yerlerinden biri olan İzmit Biberoğlu Köyü çok değerli ve önemli bir konumda bulunan bir yerdir. Kocaeli’nin İzmit Biberoğlu Köyü İzmit’e bağlı olması ve birçok yere yakınlığı ile değerini her zaman değerini korumaktadır. İzmit Biberoğlu köyündeki arsalar her zaman yoğun talep görmektedir.

İzmit Biberoğlu köyündeki tarlalar ve arsalar sizlere ileriye dönük güzel bir yatırım aracı olabilir. İzmit Biberoğlu köyünde ki satılık arsalar araştırmamızda Sahibinden com ilan verilerine göre 9 adet satılık arsa ilanı bulunmaktadır. Sahibinden com ilanlardaki İzmit Biberoğlu Köyü satılık arsaların fiyatları ve detayları nelerdir. Aşağıdaki sizler için yazdığımız haberimizden okuyabilirsiniz.

İZMİT BİBEROĞLU KÖYÜNDE EN UCUZ SATILIK ARSA

İzmit Biberoğlu Köyündeki satılık arsaları sizler için araştırdık. İzmit Biberoğlu satılık arsaların değerleri ve fiyatlarını araştırdık. İzmit Biberoğlu Köyündeki en uygun satılık arsanın en uygun fiyattan satılan arsası İzmit Biberoğlu Köyünde bulunan m2 birim fiyatı 109 TL’den satılmaktadır. İzmit Biberoğlu Köyünde bulunan arsanın imar durumu tarla şeklindedir.

İzmit Biberoğlu Köyünde satılık arsanın alanı 11.030 m2’dir. İzmit Biberoğlu Köyünde satılık arsanın ada parseli 111 /5 şeklindedir. İzmit Biberoğlu Köyünde satılık arsanın tapu durumu Müstakil Parseldir. İzmit Biberoğlu Köyünde satılık arsanın bulunduğu konum hızla gelişen bir yerdedir. Yatırım yapmak isteyenler için uygun bir arsadır. Satılık arsa yola yakın konumdadır. İzmit Biberoğlu Köyünde satılık arsa ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkten Sahibinden com ilan sayfasına giderek ilan sahibi Sadık Bey ile iletişime geçebilir.

BİBEROĞLU KÖYÜ SATILIK ARSA

BİBEROĞLU KÖYÜNDE EN PAHALI ARSA FİYATI

İzmit Biberoğlu Köyünde bulunan arsaların değeri her zaman artmaktadır. İzmit Biberoğlu Köyünde sürekli gelişmekte ve değerlenmekte olan bir yerde bulunmaktadır. İzmit Biberoğlu Köyünde en pahalı fiyattan satılan satılık arsanın bulunduğu yer İzmit Biberoğlu Köyünde bulunmaktadır. İzmit Biberoğlu Köyünde satılık arsanın m2’si 297 m2’dir.

İzmit Biberoğlu Köyünde ticarete uygun satılık arsanın m2 birim fiyatı 2.189 TL’den satılmaktadır. Satılık arsanın ada ve parseli 116/13 şeklindedir. İzmit Biberoğlu Köyünde bulunan satılık arsa ticarette ve iş olanaklarında her duruma uygun bir arsadır. İzmit Biberoğlu Köyünde Satılık arsanın tapu durumu Müstakil Parsel şeklindedir. İzmit Biberoğlu Köyünde satılık arsa ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler ve yakından ilgilenenler aşağıdaki linkten sahibinden com ilan sayfasına giderek ilan sahibi olan ENGİN KAYA  ile iletişime geçebilir.

BİBEROĞLU KÖYÜNDE YATIRIMLIK SATILIK ARSA

Kocaeli İzmit Biberoğlu Köyünde arsa arayanlar ya da yatırım yapmak isteyenler için İzmit Biberoğlu Köyünde bulunan arsaların ilanlarını aşağıya bıraktık. Sahibinden com ilan sayfasındaki İzmit Biberoğlu Köyünde satılık arsalar için ilan linkine giderek Sahibinden com’daki tüm İzmit Biberoğlu Köyünde satılık arsa ilanlarını görebilirsiniz. İzmit Biberoğlu Köyünde satılık arsaların size uygun olanını ve detayları görmek için aşağıdaki linke tıklayınız.

SAHİBİNDEN COM TÜM İLANLAR

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .