Hoşgeldiniz  

Körfez İlimtepe Satılık Arsa Tarla Fiyatları

Tuğçe Hamzaoğlu | 17 Şubat 2023 | Bölgesel Analiz, Genel, Tüm Manşetler A- A+

Körfez İlimtepe Satılık Arsa Tarla Fiyatları
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kocaeli Körfez İlimtepe Köyü satılık arsalar ve fiyatlarını sizler için araştırdık. Körfez de bulunan İlimtepe Köyündeki satılık arsaların değerleri nelerdir. Körfez İlimtepe Köyündeki satılık arsaları Sahibinden com ilan sayfasında sizler için araştırdık.

Körfez İlimtepe Köyünde satılık arsaların en uygun fiyattan başlayan arsası ne kadardır? Körfez İlimtepe Köyündeki satılık arsaların en pahalı fiyattan başlayan arsası ne kadardır? Hepsi sizler için yazdığımız aşağıdaki haberimizde. Detayları ve merak ettiklerinizi aşağıdaki sizler için yazdığımız haberimizde okuyabilirsiniz.

KÖRFEZ İLİMTEPE KÖYÜ SATILIK ARSALAR

Kocaeli ilinin en önemli yerlerinden biri olan Körfez ilçesi her zaman değer kazanan ve ilerleme gösteren bir yerdir. İstanbul’a olan yakınlığı ve bir çok yere bağlayıcı özellikli olması da bu değerine değer katmaktadır. Bizde sizler için çok talep gören arama listelerinde en başlarda gelen Körfez İlimtepe Köyündeki satılık arsaları inceledik analiz yaptık.

Körfez İlimtepe köyündeki satılık arsalar sizlere güzel bir yatırım aracı ve geleceğe dair güzel bir yatırım fırsatı sağlamaktadır. Körfez gibi değerli bir yerde bulunan İlimtepe köyünde satılık arsaların fiyatları nelerdir? İlimtepe Köyünde satılık arsaların fiyatlarını ve arsaların detaylarını aşağıdaki sizlere derledik ve yazdık. İlimtepe Köyündeki Satılık arsalar ile ilgili detayları aşağıdan okuyabilirsiniz.

KÖRFEZ İLİMTEPE KÖYÜNDE SATILIK EN UCUZ ARSA

Körfez İlimtepe Köyündeki satılık arsaları ve fiyatlarını sizler için araştırdık. Körfez ilimtepe köyünde en ucuz satılık arsanın m2 birim fiyatı 128 TL’den başlamaktadır. Körfez İlimtepe köyü satılık arsanın m2’si 2.880 m2 alana sahiptir. Körfez İlimtepe köyü satılık arsanın ada ve parseli 2.8160/8 şeklindedir. Körfez İlimtepe köyü satılık arsanın tapu durumu müstakil parsel şeklindedir.

Körfez İlimtepe köyü satılık arsanın bulunduğu konum ayrıcalıklı bir yerdedir. Körfez İlimtepe köyü satılık arsa yatırıma uygun sizlere güzel bir yatırım sağlar. Körfez İlimtepe köyü satılık arsa deniz ve doğa manzaralıdır. Körfez İlimtepe köyü satılık arsa ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek ilan sahibi Yusuf bey ile iletişime geçebilirsiniz.

KÖRFEZ İLİMTEPE KÖYÜ SATILIK ARSA

İLİMTEPE KÖYÜNDE EN PAHALI ARSA FİYATI

Körfez İlimtepe Köyündeki satılık arsaları ve fiyatlarını sizler için araştırdık. Körfez ilimtepe köyünde en ucuz satılık arsanın m2 birim fiyatı 5.813 TL’den başlamaktadır. Körfez İlimtepe köyü satılık arsanın m2’si 800 m2 alana sahiptir. Körfez İlimtepe köyü satılık arsanın ada ve parseli 2.032 /11 şeklindedir. Körfez İlimtepe Köyündeki satılık arsa ticari ve konut imarlıdır.

Körfez İlimtepe Köyündeki satılık arsa % 75 konut imarlıdır. Sizlere güze fırsatlar sağlar. Lokasyon Olarak Tam Tüpraş Atakent Konutları Üstünde, Deniz ve Doğa Görür Konumdadır. Bölge Yatırımlık Bir Lokasyondadır. Kuzey Marmara Oto Yolu Bölgeye Değer Katmakta Olup, Beldedeki Nüfus hızla Arazinin Olduğu Yere Doğru Gelmektedir. Körfez İlimtepe köyü satılık arsanın tapu durumu müstakil parsel şeklindedir. Körfez İlimtepe köyü satılık arsa ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek ilan sahibi Murat bey ile iletişime geçebilirsiniz.

YATIRIMLIK ARSA KÖRFEZ İLİMTEPE KÖYÜ

İLİMTEPE SATILIK ARSA İLANLARI

Körfez İlimtepe Köyü sizlere paranızı değerlendirmeniz açısından ve yatırım yapmanız açısından güzel bir olma olanağı sunmaktadır. Körfez İlimtepe Köyündeki satılık arsalar ve fiyatlarının olduğu Sahibinden com ilan linkini sizler için aşağıda bıraktık. Aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek Körfez İlimtepe Köyü satılık arsalar ve detaylarını inceleyebilirsiniz.

KÖRFEZ İLİMTEPE SATILIK ARSALAR SAHİBİNDEN COM TÜM İLANLAR

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .