Hoşgeldiniz  

İZMİT KULFALLI KÖYÜ SATILIK ARSA TARLA FİYATLARI

Tuğçe Hamzaoğlu | 20 Şubat 2023 | Bölgesel Analiz, Genel, Tüm Manşetler A- A+

İZMİT KULFALLI KÖYÜ SATILIK ARSA TARLA FİYATLARI
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

İzmit Kulfallı Köyü satılık arsalar ile igili fiyat araştırması yaptık… İzmit Kulfallı köyünde satılık arsalar ne kadardan başlamaktadır? İzmit Kulfallı Köyünde en ucuz arsa fiyatı nedir? İzmit Kulfallı köyünde en pahalı arsa fiyatı ne kadardır hepsi sizler için yazdığımız haberimizde.

İZMİT KULFALLI KÖYÜ SATILIK ARSALAR

Arsalar ticaret yapmak isteyenler ya da yatırım yapmak isteyenler için arsalar ilk tercihler arasında güzel bir tercih konusu oluyor. İstediği bir bölgeye ev yaptırmak isteyenler , sanayi, tarım ve ticaret ile ilgili işler yapmak isteyen vatandaşlarda yine arsalara yönelim sağlıyor. Bizde konu olarak ele aldığımız İzmit Kulfallı Köyü satılık arsaları sizler için araştırıp veriler topladık.

Sahibinden com ilan sayfasından aldığımız veriler ile birlikte İzmit Kulfallı Köyünde bulunan arsaların m2 birim fiyatlarını ve değerlerini araştırıp derledik. Sahibinden com ilan sayfasında İzmit Kulfallı Köyü satılık arsalar ile ilgili ilanları inceledik. Sahibinden com araştırma sonuçlarımızı ve İzmit Kulfallı Köyü bulunan arsaların değerlerini  ve bu arsaların detaylarını aşağıdaki haberimizde yazdık. Derince  ile ilgili detayları aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

M2 FİYATI 152 TL’YE SATILIK ARSA

İzmit Kulfallı Köyü satılık arsaları ve bu arsaların m2 birim fiyatlarını Sahibinden com ilan sayfasında aldığımız veriler ile derleyip topladık İzmit Kulfallı Köyü satılık arsaların en uygun fiyattaki arsası Sahibinden com ilan sayfasında  m2 birim fiyatı 152 TL’den satışa çıkarılmıştır. İzmit Kulfallı Köyü satılık arsanın imar durumu tarla şeklindedir.

İzmit Kulfallı Köyü satılık arsanın adası 6.052 parseli 9 dur. İzmit Kulfallı Köyü satılık arsanın imar durumu bağ-bahçe şeklindedir. İzmit Kulfallı Köyü satılık arsanın tapusu müstakil parseldir. İzmit Kulfallı Köyü satılık arsa ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek ilan sahibi Betül Hanım ile iletişime geçebilirsiniz.

İZMİT KULFALLI KÖYÜ SATILIK ARSA

M2 Sİ 1.489 TL’YE SATILIK ARSA

Kocaeli’nin İzmit Kulfallı Köyü satılık arsaları ve bu arsaların m2 birim fiyatlarını Sahibinden com ilan sayfasında aldığımız veriler ile derleyip topladık. İzmit Kulfallı Köyü satılık arsaların en pahalı fiyattaki arsası Sahibinden com ilan sayfasında m2 birim fiyatı 1.489TL’den satışa çıkarılmıştır. İzmit Kulfallı Köyü satılık arsanın imar durumu konut şeklindedir.

İzmit Kulfallı Köyü satılık arsanın detayları şu şekildedir. Toplam 1847 m2. 6042 ada 34 parsel Yer köy gelişme alanı içinde kalıyor. Ev yapımına uygundur imarda kadostral yola cephedir, içerisinde üzüm, Kiraz, armut gibi meyve ağaçları vardır.. arazi; Kuruçeşme 3km’dir. izmit merkez 7 km Sabiha Gökçen Hava Alanına 40 km‘dir. İzmit Kulfallı Köyü satılık arsa ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek ilan sahibi Hasan Bey ile iletişime geçebilirsiniz.

İZMİT KULFALLI KÖYÜ SATILIK ARSA

İZMİT KULFALLI KÖYÜ SATILIK ARSA

İzmit Kulfallı Köyü satılık arsalar ile ilgili Sahibinden com ilan linklerini aşağıya bıraktık aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek İzmit Kulfallı Köyü satılık Arsalar ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

SAHİBİNDEN COM İLANLAR

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .