Hoşgeldiniz  

KANDIRA AKÇAOVA Satılık Arsa Tarla Akçaova Köyü

Tuğçe Hamzaoğlu | 10 Şubat 2023 | Genel, Kocaeli Satılık Kiralık Daireler Evler Portföy Haber, Tüm Manşetler A- A+

KANDIRA AKÇAOVA Satılık Arsa Tarla Akçaova Köyü
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kandıra Akçaova Köyünde satılık 561 m2 arsa… Kandıranın Akçaova Köyünde satılık 561 m2 arsa satılığa çıkarılmıştır. Kandıra’daki satılık arsanın değeri nedir?  Satılık arsanın detayları ve merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizde sizler için derledik. Kandıra Akçaova Köyündeki satılık arsa ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

AKÇAOVA KÖYÜNDE 561 M2 SATILIK ARSA

Kandıra Akçaova Köyünde satılık sizlere yatırımda fırsat arsa… Kandıra Akçaova Köyünde bulunan satılık arsanın m2 birim fiyatı 561 TL’den satılığa çıkarılmıştır. Kandıra Akçaova Köyündeki satılık arsa ve tarlalar her zaman değerlenmekte ve değer kazanmaktadır. Satılık arsanın imar durumu tarla şeklindedir. Kandıra’da bulunan satılık arsanın tapu durumu müstakil parseldir tek tapu şeklindedir.  

AKÇAOVA KÖYÜNDE MERKEZİ KONUMDA SATILIK TARLA

Kandıra Akçaova köyündeki satılık arsa sizlere yatırım için uygun bir arsadır. Satılık arsa doğa ile iç içe bir yerde bulunmaktadır. Kandıra Akçaova Köyündeki satılık arsa tarla vasfındadır. Elektirik ve suyu bulunmaktadır. Satılık arsanın yola sıfır durumu bulunmaktadır. Yerleşim yerlerine yakın bir yerde bulunmaktadır. Diğer arsalara göre uygun fiyattadır.

Kandıra Akçaova Köyünde bulunan satılık arsanın yolu bulunmaktadır. Yatırım yapmak isteyenler parasını değerlendirmek isteyenler için uygun bir yatırım yeri olabilir. Diğer arsa haberlerimizi ve konut haberlerimizi incelemek için aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek inceleyebilirsiniz.

AKÇAOVA KÖYÜNDE SATILIK ARSA İLANLARI SAHİBİNDEN COM

ANA SAYFA

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .