Hoşgeldiniz  

Kandıra AKINCILAR Satılık Arsa Tarla 3.384 m² Akıncılar Köyü

Tuğçe Hamzaoğlu | 01 Şubat 2023 | Genel, Kocaeli Satılık Kiralık Daireler Evler Portföy Haber, Tüm Manşetler A- A+

Kandıra AKINCILAR Satılık Arsa Tarla 3.384 m² Akıncılar Köyü
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kandıra Akıncı Köyünde satılık 3.384 m² arsa… Kandıranın Akıncı Köyünde satılık 163 m2 arsa satılığa çıkarılmıştır. Kandıra’daki satılık arsanın değeri nedir?  Satılık arsanın detayları ve merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizde sizler için derledik. Kandıra Akıncı Köyündeki satılık arsa ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

Kandıra AKINCI KÖYÜNDE SATILIK ARSA

Kandıra Akıncı Köyünde satılık sizlere yatırımda fırsat arsa… Kandıra Akıncı Köyünde bulunan satılık arsanın m2 birim fiyatı 163 TL’den satılığa çıkarılmıştır. Kandıra Akıncı Köyündeki satılık arsa ve tarlalar her zaman değerlenmekte ve değer kazanmaktadır. Satılık arsanın imar durumu konut şeklindedir. Kandıra’da bulunan satılık arsanın tapu durumu müstakil parseldir tek tapu şeklindedir. 

Kandıra AKINCI KÖYÜNDE YATIRIMLIK ARSA

Kandıra Akıncı köyündeki satılık arsa sizlere yatırım için uygun bir arsadır. Satılık arsa doğa ile iç içe bir yerde bulunmaktadır. Kandıra Akıncı Köyündeki satılık arsa tarla vasfındadır. Elektrik ve suyu bulunmaktadır. Yerleşim yerlerine yakın bir yerde bulunmaktadır. Satılık arsa mahalle arasında bulunmaktadır. Yatırımcılar için değer taşıyan nitelikte bir arsadır. Köy yerleşim yerlerine yakınlığı büyük avantaj sağlamaktadır. Sizlere güzel bir yaşam alanı niteliğinde bulunmaktadır.

Kandıra Akıncı Köyünde bulunan satılık arsanın yolu bulunmaktadır. Yatırım yapmak isteyenler parasını değerlendirmek isteyenler için uygun bir yatırım yeri olabilir. Diğer arsa haberlerimizi ve konut haberlerimizi incelemek için aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten Sahibinden com Akıncılar Köyü satılık arsa ilanlarını görebilirsiniz.

AKINCI KÖYÜNDE SATILIK ARSA İLANLARI SAHİBİNDEN COM

ANA SAYFA

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .