Hoşgeldiniz  

Kandıra Çarşı Köyünde satılık 1.265 m² arsa

Tuğçe Hamzaoğlu | 04 Şubat 2023 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

Kandıra Çarşı Köyünde satılık 1.265 m² arsa
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kandıra Çarşı Köyünde satılık 1.265 m² arsa… Kandıra Çarşı Köyünde satılık 1.265 m² arsa satılığa çıkarılmıştır. Kandıra’daki satılık arsanın değeri nedir?  Satılık arsanın detayları ve merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizde sizler için derledik. Kandıra Çarşı Köyündeki satılık arsa ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

ÇARŞI KÖYÜNDE İMARLI SATILIK ARSA

Kandıra Çarşı Köyünde satılık sizlere yatırımda fırsat arsa… Kandıra Çarşı Köyünde bulunan satılık arsanın m2 birim fiyatı 3.000 TL’den satılığa çıkarılmıştır. Kandıra Çarşı Köyündeki satılık arsanın imar durumu konut imarlı şeklindedir. Satılık arsanın % 20 konut imarı bulunmaktadır. Satılık arsanın imar durumu konut şeklindedir. Kandıra’da bulunan satılık arsanın tapu durumu müstakil parseldir tek tapu şeklindedir.

SANAYİ İMARLI SATILIK ARSA

Kandıra Çarşı köyündeki satılık arsa sizlere yatırım için uygun bir arsadır. Satılık arsanın % 20 konut imarı bulunmaktadır. Satılık arsa doğa ile iç içe bir yerde bulunmaktadır. Kandıra Çarşı Köyündeki satılık arsa sizlere uygun bir yaşam yeri olabilir. Elektrik ve suyu bulunmaktadır. Köylere yakın ve ileriye dönük yatırıma uygundur. Yatırımcılar için değer taşıyan nitelikte bir arsadır. Köy yerleşim yerlerine yakınlığı ve ulaşımı büyük avantaj sağlamaktadır. Sizlere güzel bir yaşam alanı niteliğinde bulunmaktadır.

Kandıra Çarşı Köyünde bulunan satılık arsanın ulaşımı kolaylık sağlamaktadır. yolu bulunmaktadır. Yatırım yapmak isteyenler parasını değerlendirmek isteyenler için uygun bir yatırım yeri olabilir. Diğer arsa haberlerimizi ve konut haberlerimizi incelemek için aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten Sahibinden com Çarşı Köyü satılık arsa ilanlarını görebilirsiniz.

ÇARŞI KÖYÜ SAHİBİNDEN COM SATILIK İLANLAR

ANA SAYFA

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .