Hoşgeldiniz  

Kandıra Doğancılı Satılık Arsa Tarla % 10 KONUT İMARLI SATILIK ARSA

Tuğçe Hamzaoğlu | 04 Şubat 2023 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

Kandıra Doğancılı Satılık Arsa Tarla % 10 KONUT İMARLI SATILIK ARSA
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kandıra Doğancılı Köyünde satılık 1.000 m² arsa… Kandıranın Doğancılı Köyünde satılık 1.000 m2 arsa satılığa çıkarılmıştır. Kandıra’daki satılık arsanın değeri nedir?  Satılık arsanın detayları ve merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizde sizler için derledik. Kandıra Doğancılı Köyündeki satılık arsa ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

KONUT İMARLI SATILIK ARSA

Kandıra Doğancılı Köyünde satılık sizlere yatırımda fırsat arsa… Satılık arsanın %10 konut imarı bulunmaktadır. Kandıra Doğancılı Köyünde bulunan satılık arsanın m2 birim fiyatı 500 TL’den satılığa çıkarılmıştır. Kandıra Doğancılı Köyündeki satılık arsanın imar durumu konut imarlı şeklindedir. Satılık arsanın imar durumu konut şeklindedir. Kandıra’da bulunan satılık arsanın tapu durumu müstakil parseldir tek tapu şeklindedir.

%10 KONUT İMARLI SATILIK ARSA

Kandıra Doğancılı köyündeki satılık arsa sizlere yatırım için uygun bir arsadır. Satılık arsanın tarla imarı bulunmaktadır. Satılık arsa doğa ile iç içe bir yerde bulunmaktadır. Kandıra Doğancılı Köyündeki satılık arsa sizlere uygun bir yaşam yeri olabilir. Elektrik ve suyu bulunmaktadır. Köylere yakın ve ileriye dönük yatırıma uygundur. Yatırımcılar için değer taşıyan nitelikte bir arsadır. Köy yerleşim yerlerine yakınlığı ve ulaşımı büyük avantaj sağlamaktadır. Sizlere güzel bir yaşam alanı niteliğinde bulunmaktadır. Değerlendirmenizde fayda bulunmaktadır.

Kandıra Doğancılı Köyünde bulunan satılık arsanın ulaşımı kolaylık sağlamaktadır. yolu bulunmaktadır. Yatırım yapmak isteyenler parasını değerlendirmek isteyenler için uygun bir yatırım yeri olabilir. Diğer arsa haberlerimizi ve konut haberlerimizi incelemek için aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten Sahibinden com Doğancılı Köyü satılık arsa ilanlarını görebilirsiniz.

DOĞANCILI KÖYÜ SAHİBİNDEN COM SATILIK İLANLAR

ANA SAYFA

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .