Hoşgeldiniz  

Kandıra FERİZLİ KÖYÜNDE SATILIK Arsa TARLA İmar Durumları

Tuğçe Hamzaoğlu | 05 Şubat 2023 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

Kandıra FERİZLİ KÖYÜNDE SATILIK Arsa TARLA İmar Durumları
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kandıra Ferizli Köyünde satılık 204 m² arsa… Kandıranın Ferizli Köyünde satılık 204 m2 arsa satılığa çıkarılmıştır. Kandıra’daki satılık arsanın değeri nedir?  Satılık arsanın detayları ve merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizde sizler için derledik. Kandıra Ferizli Köyündeki satılık arsa ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

Kandıra Ferizli Köyü satılık arsa YATIRIMLIK ARSA

Kandıra Ferizli Köyü satılık arsa… Kandıra Ferizli Köyünde bulunan satılık arsanın değeri 245.000 TL’dir. Ferizli köyünde bulunan satılık arsanın m2 birim fiyatı 1.201 TL’den satılmaktadır. Satılık arsanın gelecekteki yatırımı değerlenmektedir. Ferizli Köyündeki satılık arsanın tapu durumu müstakil parseldir. Elektriği bulunmaktadır. Suyu ve yolu mevcuttur. Alt yapısı bulunmaktadır. Sizlere gelecekte güzel bir yatırım yeri olanağı sağlayabilir. Değerlendirmenizde fayda bulunmaktadır.

Kandıra Ferizli Köyünde bulunan satılık arsanın ulaşımı kolaylık sağlamaktadır. yolu bulunmaktadır. Yatırım yapmak isteyenler parasını değerlendirmek isteyenler için uygun bir yatırım yeri olabilir. Diğer arsa haberlerimizi ve konut haberlerimizi incelemek için aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten Sahibinden com Ferizli Köyü satılık arsa ilanlarını görebilirsiniz.

FERİZLİ KÖYÜ SAHİBİNDEN COM SATILIK İLANLAR

ANA SAYFA

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .