Hoşgeldiniz  

Kandıra Goncaaydın KÖYÜNDE Satılık arsa Tarla YATIRIMLIK ARSA

Tuğçe Hamzaoğlu | 05 Mart 2023 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

Kandıra Goncaaydın KÖYÜNDE Satılık arsa Tarla YATIRIMLIK ARSA
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kandıra Goncaaydın Köyünde satılık 1.600 M ² arsa… Kandıranın Goncaaydın Köyünde satılık 1.600 m2 arsa satılığa çıkarılmıştır. Kandıra’daki satılık arsanın değeri nedir?  Satılık arsanın detayları ve merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizde sizler için derledik. Kandıra Goncaaydın Köyündeki satılık arsa ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

Kandıra Goncaaydın 1.600 M2 SATILIK ARSA

Kandıra Goncaaydın Köyü satılık 1.600 m2 arsa. Satılık olan Goncaaydın Köyündeki arsanın m2 birim fiyatı 1.563 TL’dir. Satılık arsanın bulunduğu konum ulaşım bakımından sizlere kolaylık sağlayacak bir yerde bulunmaktadır. Elektrik suyu bulunan arsanın alt yapı sistemi mevcuttur. Gelecekte sizler için değerli ve yatırıma uygun bir yer niteliğindedir. Kullanıma hazır doğalgaz sistemi bulunmaktadır. Yatırıma uygun fırsat bir arsa niteliği taşımaktadır. Değerlendirmenizde fayda bulunmaktadır.        

Konumu sizlere uygun bir arsadır. Kandıra Goncaaydın Köyünde bulunan satılık arsanın ulaşımı kolaylık sağlamaktadır. yolu bulunmaktadır. Yatırım yapmak isteyenler parasını değerlendirmek isteyenler için uygun bir yatırım yeri olabilir. Diğer arsa haberlerimizi ve konut haberlerimizi incelemek için aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten Sahibinden com Goncaaydın Köyü satılık arsa ilanlarını görebilirsiniz.

GONCAAYDIN KÖYÜ SAHİBİNDEN COM SATILIK İLANLAR

ANA SAYFA

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .