Hoşgeldiniz  

Kandıra HÜDAVERDİLER KÖYÜ Satılık Arsa Tarla YATIRIMLIK ARSA

Tuğçe Hamzaoğlu | 07 Şubat 2023 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

Kandıra HÜDAVERDİLER KÖYÜ Satılık Arsa Tarla YATIRIMLIK ARSA
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kandıra Hüdaverdiler Köyünde satılık 1.690 m² arsa… Kandıranın Hüdaverdiler Köyünde satılık 1.690 m2 arsa satılığa çıkarılmıştır. Kandıra’daki satılık arsanın değeri nedir?  Satılık arsanın detayları ve merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizde sizler için derledik. Kandıra Hüdaverdiler Köyündeki satılık arsa ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

ANA YOLA YAKIN SATILIK TARLA

Kandıra Hüdaverdiler Köyünde satılık sizlere yatırımda fırsat arsa… Kandıra Hüdaverdiler Köyünde bulunan satılık arsanın m2 birim fiyatı 210 TL’den satılığa çıkarılmıştır. Satılık arsa ana yola yakın bulunmaktadır. Kandıra Hüdaverdiler Köyündeki satılık arsa ve tarlalar her zaman değerlenmekte ve değer kazanmaktadır. Satılık arsanın imar durumu konut şeklindedir. Kandıra’da bulunan satılık arsanın tapu durumu müstakil parseldir tek tapu şeklindedir.

M2 BİRİM FİYATI 210 TL’YE SATILIK ARSA

Kandıra Hüdaverdiler köyündeki satılık arsa sizlere yatırım için uygun bir arsadır. Satılık arsa doğa ile iç içe bir yerde bulunmaktadır. Kandıra Hüdaverdiler Köyündeki satılık arsa sizlere uygun bir yaşam yeri olabilir. Elektrik ve suyu bulunmaktadır. Köylere yakın ve ileriye dönük yatırıma uygundur. Yatırımcılar için değer taşıyan nitelikte bir arsadır. Köy yerleşim yerlerine yakınlığı ve ulaşımı büyük avantaj sağlamaktadır. Sizlere güzel bir yaşam alanı niteliğinde bulunmaktadır.

Kandıra Hüdaverdiler Köyünde bulunan satılık arsanın ulaşımı kolaylık sağlamaktadır. yolu bulunmaktadır. Yatırım yapmak isteyenler parasını değerlendirmek isteyenler için uygun bir yatırım yeri olabilir. Diğer arsa haberlerimizi ve konut haberlerimizi incelemek için aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten Sahibinden com Hüdaverdiler Köyü satılık arsa ilanlarını görebilirsiniz.

HÜDAVERDİLER KÖYÜ SAHİBİNDEN COM SATILIK İLANLAR

ANA SAYFA

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .