Hoşgeldiniz  

Kandıra Kabaağaç Köyü Satılık Arsa % 10 KONUT İMARLI SATILIK ARSA

Tuğçe Hamzaoğlu | 07 Şubat 2023 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

Kandıra Kabaağaç Köyü Satılık Arsa % 10 KONUT İMARLI SATILIK ARSA
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kandıra Kabaağaç Köyünde satılık 632 m² arsa… Kandıranın Kabaağaç Köyünde satılık 632 m2 arsa satılığa çıkarılmıştır. Kandıra’daki satılık arsanın değeri nedir?  Satılık arsanın detayları ve merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizde sizler için derledik. Kandıra Kabaağaç Köyündeki satılık arsa ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

M2 BİRİM FİYATI 340 TL SATILIK ARSA

Kandıra Kabaağaç Köyünde satılık arsa m2 birim fiyatı 340 TL’den satılığa çıkarılmıştır. Satılık arsanın bulunduğu yer köy yaşam yerlerine yakın bir noktadadır. Satılık arsanın altyapısı bulunmaktadır. Elektrik, su mevcuttur. Kandıranın Kabaağaç Köyünde bulunan arsalar her zaman değerlenmekte ve değer kazanmaktadır. Sizler için gelecekte güzel bir yatırım yeri olabilir.

Kandıra Kabaağaç Köyünde bulunan arsanın konut imarı % 10 olmak şeklinde bulunmaktadır. Doğal doğa içinde sessiz sakin bir yaşam alanını sizlere ve ailenize sunacak bir mevkiinde bulunmaktadır. Ulaşımda kolaylık sağlayan bir noktada bulunmaktadır. Gelecekte sizlere güzel bir yatırım ve yaşam yeri olabilir. Değerlendirmenizde fayda bulunmaktadır.

Kandıra Kabaağaç Köyü YATIRIMLIK ARSA

Kandıra Kabaağaç Köyünde bulunan satılık arsanın ulaşımı kolaylık sağlamaktadır. yolu bulunmaktadır. Yatırım yapmak isteyenler parasını değerlendirmek isteyenler için uygun bir yatırım yeri olabilir. Diğer arsa haberlerimizi ve konut haberlerimizi incelemek için aşağıdaki linkten ilan sayfasına giderek inceleyebilirsiniz. Aşağıdaki linkten Sahibinden com Kabaağaç Köyü satılık arsa ilanlarını görebilirsiniz.

ANA SAYFA

KABAAĞAÇ KÖYÜ SAHİBİNDEN COM SATILIK İLANLAR

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .