Hoşgeldiniz  

İzmit Merkez KİRALIK Dükkan Ofis Büro Karaçetin İş Merkezi

Tuğçe Hamzaoğlu | 09 Mart 2023 | Genel, Kocaeli Satılık Kiralık Daireler Evler Portföy Haber, Tüm Manşetler A- A+

İzmit Merkez KİRALIK Dükkan Ofis Büro Karaçetin İş Merkezi
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

İzmit çarşı merkezde sizlere uygun kiralık ofis… İzmit merkezde Karaçetin İş Merkezinde bulunan ofis Kocaeli Emlak tarafından kiralanmaktadır. Merkezde bulunan kiralık ofisin fiyatı ve detaylarını aşağıdaki haberimizde sizler için yazdık. İzmit merkezde Karaçetin İş Merkezinde bulunan kiralık ofis ile ilgili merak ettiklerinizi aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

İZMİT MERKEZDE  KİRALIK OFİS

İzmit çarşıda merkezi konumlu ofis kiralanmaktadır . İzmit çarşıda merkezi konumlu ofis 3.000 TL’ Merkezde bulunan kiralık ofisin özellikleri şu şekildedir; İzmit merkezdeki kiralık ofisin oda şekli 1+0 şeklindedir, İzmit merkezdeki kiralık ofisin m2’si net olarak 25 m2 alana sahiptir. İzmit merkezde bulunan kiralık ofisin kaloriferi mevcuttur. Isıtma sistemi merkezi ısıtma sistemi şeklindedir.

Kiralık ofisin bulunduğu iş hanında güvenlikli bir ortam bulunmaktadır, alarm sistemi mevcuttur. İzmit merkez Karaçetin İş Hanında bulunan kiralık ofisin bulunduğu kat üçüncü kattadır. Karaçetin İş Merkezinde her katta bay bayan lavabo bulunmaktadır. İzmit Çarşı Merkezde bulunan Karaçetin İş Merkezinde bulunan kiralık ofis sizlere güzel bir çalışma alanı sağlamaktadır..

İZMİT MERKEZİ KONUMDA BULUNUYOR

İzmit Merkezde bulunan kiralık ofis sizlere konumu bakımından kolaylıklar sağlamaktadır. İzmit merkez Karaçetin İş Hanında bulunan ofis ihtiyacınız olan yerlere yürüme mesafesinde bulunmaktadır. İzmit merkezin çarşısında bulunan ofis size ulaşım ve ihtiyaçlarınızda kolaylık sağlamaktadır.

İzmit Çarşı merkezde bulunan Karaçetin İş Merkezinde kiralık Ofis & Büro tramvay ve otobüs duraklarına, yürüyüş yoluna yürüme mesafesindedir. İzmit Çarşı merkezde bulunan Karaçetin İş Merkezindeki kiralık Ofis ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler aşağıdaki linkten Kocaeli Emlak ilan sayfasına giderek ilan sahibi Tuğçe Hamzaoğlu ile iletişime geçebilirler.

İLANI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .