Hoşgeldiniz  

2.434 m² Kartepe Eşme Satılık Arsa Tarla Eşme Mahallesi

Tuğçe Hamzaoğlu | 13 Mart 2023 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

2.434 m² Kartepe Eşme Satılık Arsa Tarla Eşme Mahallesi
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kartepe Eşme Mahallesinde satılık arsa… Kartepe bölgesinin en değerli yerlerinden olan Eşme’de satılık arsa 5.000.000 TL’den satışa çıkarılmıştır. Kartepe’nin Eşme Mahallesinde satılık olan arsanın değeri nedir? Kartepe Eşme Mahallesinde satılık arsanın imar durumu ve detayları nelerdir? Kartepe Eşme Mahallesinde satılık arsa ile ilgili detayları aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

KARTEPE EŞME MAHALLESİNDE SATILIK ARSA

Kartepe’nin Eşme Mahallesinde bulunan arsanın fiyatı 5.000.000 TL’den satışa çıkarılmıştır. Kartepe Eşme Mahallesinde bulunan arsa 2.434 m2’dir. Kartepe Eşme Mahallesinde bulunan arsanın imar durumu %5 şeklindedir. Kartepe Eşme Mahallesinde bulunan arsanın ada parseli 104/80 şeklindedir.

DEĞER KAZANAN KONUM

Her geçen gün değerlenmekte ve değer kazanmakta olan bir yer olan Kartepe Eşme Mahallesinde bulunan satılık arsa sizler için güzel bir yatırım yeri olabilir.Kartepe Eşme Mahallesi Satılık Arsanın yakınlarında okul , sağlık ocağı , market mevcuttur. Kartepe’nin Eşme Mahallesinde bulunan arsa ile ilgili yakından bilgi almak isteyenler ya da ilgilenenler için aşağıya arsanın linkini bıraktık. İlan linkinden Kocaeli Emlak sayfasına giderek ilan sahibi Tuğçe Hamzaoğlu ile iletişime geçebilirsiniz.

İLANI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

ANA SAYFA

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .