Hoşgeldiniz  

Bayramoğlu Balyanus Evleri Sitesi Satılık Villa Darıca Villa

Tuğçe Hamzaoğlu | 24 Mart 2023 | Darıca, Genel, Tüm Manşetler A- A+

Bayramoğlu Balyanus Evleri Sitesi Satılık Villa Darıca Villa
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

Kocaeli’nin en güzel ilçelerinden biri olan Darıca Bayramoğlu’nda bulunan BALYANUS EVLERİNDE SATILIK satışa çıkarılmıştır. BALYANUS EVLERİNDE SATILIK detayları ve fiyatı ne kadardır? BALYANUS EVLERİNDE SATILIK özellikleri ve site bilgileri nelerdir? Aşağıdaki haberimizde sizler için derledik aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz..

DARICA BAYRAMOĞLU BALYANUS EVLERİNDE SATILIK

İstanbul un yanı başında, hayatın keyfini sürebileceğiniz bir mekandır, Bayramoğlu…

Yeşil ve mavinin hakim olduğu Balyanoz koyunda yer alan “Balyanus Evleri” nde, şehrin gürültüsü ve stresi içinde kaybettiğiniz huzuru tekrar bulacaksınız. Ama, siz istediğiniz sürece!

Bayramoğlu, TEM Otoyolu, Tübitak, Johns Hopkins-Anadolu Sağlık Merkezi, Sabiha Gökçen Havalimanı, Sabancı Üniversitesi, Koç Lisesi, İstanbul Park-Formula 1, Darıca Kuş Cenneti gibi önemli merkez ve yaşam alanlarına yakın bir yerleşkede yer almaktadır. Öte yandan, şehir trafiğine takılmadan şehrin merkezine ulaşabileceğiniz ana yollar ve ulaşım araçlarıyla çevrilidir.Ayrıca, her geçen gün çevresinde kurulan yeni sanayi, sağlık ve diğer sosyal yatırımlarla gelişen potansiyeli doğrultusunda yoğun ilgi gören bir merkez haline gelmiştir.

26 adet bağımsız villadan oluşan “Balyanus Evleri”nde tüm detaylar, birinci sınıf malzemelerle, ihtiyaçlarınız doğrultusunda fonksiyonel olarak tasarlanmıştır. Yüzme havuzu, sauna, fitness, merkezi TV yayını, basketbol sahası, cafe,oyun parkı ve çocuk oyun salonu gibi ihtiyaç duyduğunuz tüm sosyal olanaklar mevcuttur.

Yeşile açılan pencere…

Bahçeye açılan verandalar ve gökyüzüne uzanan teras suitiniz ile dilediğiniz anda doğaya karışabilirsiniz. Yada bir kış günü, sıcak şöminenizin karşısında evinizin konforunda eşlik edersiniz bu manzaraya.
Balyanus evlerini yüksek binalar arasında sıkışan aileler için tasarladık. 
Kendiniz, çocuklarınız ve misafirleriniz için aradığınız konfor ve rahatlığı, dört oda, bir salon, üç banyo ve bir wc den oluşan bu evlerde bulacaksınız.

7508 m2 lik arazi üzerinde yer alan Balyanus Evleri projesinin %76 sı yeşil alandan oluşmaktadır. Bu yeşil alanı sizler için ikiye böldük ve birini havuzlu, diğerini ise çiçekli meydan olarak tasarladık. Böylece tüm evlerimiz, ön cepheleri bu meydanlara bakacak şekilde yerleştirildi.

DARICA BAYRAMOĞLU BALYANUS EVLERİ SAHİBİNDEN.COM İLANLARI

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .