Hoşgeldiniz  

RY İnşaat’tan Kabaoğlu Umuttepe Villa Arya 5 Etap 112 Villa

Tuğçe Hamzaoğlu | 17 Nisan 2023 | 2024 Kocaeli Konut Projeleri, Genel, Tüm Manşetler A- A+

RY İnşaat’tan Kabaoğlu Umuttepe Villa Arya 5 Etap 112 Villa
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

RY İnşaat, İzmit Kabaoğlu bölgesinde 5 etap, toplam 112 villadan oluşan villa projesini tanıtımını billboard reklamları ile başladı.

KABAOĞLU VİLLA ARYA 5 ETAPTAN OLUŞMAKTA

Villa Arya 1. Etap
Kocaeli Kabaoğlu Umuttepe’deki villa projesi 16 adet villadan oluşmaktadır. Site içerisinde, müstakil havuzlu olan villalarımız 4+1’dir. Ayrıca, villalarda kendinizin isteyeceği şekilde düzenleyebileceğiniz bodrum kat ve çalışan odası da vardır.
Villa Arya 2. Etap
Kocaeli Kabaoğlu Umuttepe’deki villa projesi 12 adet villadan oluşmaktadır. Site içerisinde, müstakil havuzlu olan villalarımız 4+1’dir. Ayrıca, villalarda kendinizin isteyeceği şekilde düzenleyebileceğiniz bodrum kat ve çalışan odası da vardır.
Villa Arya 3. Etap
Kocaeli Kabaoğlu Umuttepe’deki villa projesi 15 adet villadan oluşmaktadır. Site içerisinde, müstakil havuzlu olan villalarımız 4+1’dir. Ayrıca, villalarda kendinizin isteyeceği şekilde düzenleyebileceğiniz bodrum kat ve çalışan odası da vardır.
Villa Arya 4. Etap
Kocaeli Kabaoğlu Umuttepe’deki villa projesi 28 adet villadan oluşmaktadır. Site içerisinde, müstakil havuzlu olan villalarımız 4+1’dir. Ayrıca, villalarda kendinizin isteyeceği şekilde düzenleyebileceğiniz bodrum kat ve çalışan odası da vardır.
Villa Arya 5. Etap
Kocaeli Kabaoğlu Umuttepe’deki villa projesi 41 adet villadan oluşmaktadır. Site içerisinde, müstakil havuzlu olan villalarımız 4+1’dir. Ayrıca, villalarda kendinizin isteyeceği şekilde düzenleyebileceğiniz bodrum kat ve çalışan odası da vardır.

RY İNŞAAT KABAOĞLU UMUTTEPE VİLLA ARYA İLETİŞİM BİLGİLERİ

Merkez
Yenişehir Mah. Atayurt Sk. No: 4/101
İzmit / KOCAELİ
info@ryinsaat.com
444 01 79
Ofis
Yenişehir Mah. MVK No: 145
Pendik / İSTANBUL
info@ryinsaat.com
0542 220 41 34

RY İnsaat: Ana Sayfa – İzmit

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .