Hoşgeldiniz  

Akça Cami Caddesi Yenileme Çalışmaları Hakkında Bilgi Verildi

Tuğçe Hamzaoğlu | 18 Nisan 2023 | Belediye Haberleri, Genel, Tüm Manşetler A- A+

Akça Cami Caddesi Yenileme Çalışmaları Hakkında Bilgi Verildi
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

İzmit Belediyesi kentin cadde ve sokaklarını güzelleştirmeye devam ediyor. İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun ve İzmit Belediyesi Esnaf ve STK Masası Koordinatörleri kent merkezinin en işlek alanlarından olan Akça Cami Caddesinde yapılacak yenileme çalışmaları öncesi esnafa bilgi verdi.

AKÇA CAMİ CADDESİ GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

İzmit Belediyesi kent merkezini modern ve estetik görünüme kazandırmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kısa süre içerisinde kent merkezinin en işlek noktalarından olan Akça Cami Caddesini yenileyecek.  Cadde üst yapı ve aydınlatma çalışmalarından sonra çok güzel bir görünüme kavuşacak. 

YÖNETİCİLER YAPILACAK İŞLER İÇİN BİLGİ VERDİLER

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, İzmit Belediyesi Esnaf ve STK Koordinatörleri Birol Sağlam, Eray Bodur, Cem Serhat Dayanç, Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ve İzmit Kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği Başkanı Murat Öztürk bölge esnafını ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler. 

ESNAF AKÇA CAMİ CADDESİ İÇİN YAPILACAK PROJEYİ BEĞENDİ

Çalışmaların ardından Akça Cami Caddesi çok şık ve modern bir görünüme kavuşacak. Çalışmalarla ilgili ihale süreçleri hakkında da bilgi aktarıldı. İzmit Belediyesi yetkililerin gösterdiği projeyi beğenen esnaf, İzmit Belediyesi ekiplerine çalışmalarında başarılar diledi.

İZMİT BELEDİYESİ WEB SAYFASI

Paylaşın:
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .