Hoşgeldiniz  

9.250 TL İzmit Merkez Karabaş Mahallesi Kiralık Daire Ev

Tuğçe Hamzaoğlu | 23 Nisan 2023 | Genel, Tüm Manşetler A- A+

9.250 TL İzmit Merkez Karabaş Mahallesi Kiralık Daire Ev
Haber: Tuğçe HAMZAOĞLU

İzmit çarşıda kiralık daire… İzmit Merkez Karabaş Mahallesi Akça Cami Caddesi kiralık 4+1 daire. Kiralık dairenin fiyatı 9.250 TL’dir. İzmit Merkez Karabaş Mahallesi Akça Cami Caddesi kiralık 4+1 dairenin özellikleri ve detaylarını sizler için aşağıdaki haberimizde yazdık. Kiralık daire ile ilgili detayları aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

ULAŞIMDA İZMİT KARABAŞ MAHALLESİ KİRALIK DAİRE

Merkezi konumda bulunan İzmit Merkez çarşıdaki kiralık daire konum olarak sizlere büyük fırsat ve destek sağlamaktadır. İzmit Merkez Karabaş Mahallesi Kiralık Daire İkizli Çeşme Sokakta bulunmaktadır ve Ulugazi ilkokulu mevkiindedir. İhtiyaçlarınızın olduğu her yere yere yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Büyük marketlere, okullara, eczanelere, camiye, parka, mağazalara, fırına, belediyeye vb. gibi her yere yürüme mesafesinde bulunmaktadır. Gitmek istediğiniz her yere ulaşımınızı hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz bir konumda bulunmaktadır. Araçsız bir şekilde bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

İZMİT KARABAŞ MAHALLESİ KİRALIK DAİRENİN ÖZELLİKLERİ

İzmit Merkez Karabaş Mahallesi Akça Cami Caddesi kiralık dairenin 4+1 oda şekli bulunmaktadır. Kiralık dairenin alanı net olarak 155 m2 alana sahiptir. Kiralık dairenin bulunduğu kat 3 katlı bir binanın 1. Katında bulunmaktadır. Kiralık dairenin ısıtma sistemi doğalgaz kombi şeklinde bulunmaktadır. Aile apartmanıdır. 
Kiralık Dairemiz eşyasız kiralıktır . İsteğe göre eşyalı olarak da kiralanır , fiyatta değişiklik olur , teklif sunabilirsiniz . İzmit Merkez Karabaş Mahallesi Kiralık Dairemizin 90  teras alanı mevcuttur.

İZMİT MERKEZ KİRALIK DAİRE EV KOCAELİEMLAK.COM İLAN

Sizin de İzmit Merkez Karabaş Mahallesi Daireniz var ise ve kiralamak istiyorsanız yada İzmit Merkez Karabaş Mahallesinde Daire Ev sahibi olmak istiyorsanız...Daha Detaylı Bilgi İçin… Kocaeli Emlak Tuğçe Hamzaoğlu 0 552 818 09 41 arayabilirsiniz… 25 yıllık Kocaeli Emlak firması ile satılık ve kiralık daireler, arsalar, villalarınızı en kısa sürede değerlendirilir.

Paylaşın:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

© 2020 EMLAK İNŞAAT HEBER Tüm Hakları Saklıdır .